MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Un tânăr și-a amenințat iubita cu cuțitul la școala din Șicula. Ce s-a întâmplat după

Distribuie

Un tânăr a amenințat-o cu cuțitul pe iubita lui, chiar într-o școală din Arad, iar fata a chemat Poliția. Oamenii legii au emis un ordin provizoriu de urgență, iar individul nu are dreptul să se mai apropie de ea timp de cinci zile. În plus, polițiștii i-au întocmit și un dosar penal.

Agresiunea anunțată la 112 a avut loc într-o școală din localitatea Șicula. Polițiștii din Ineu au intervenit imediat și l-au îndepărtat pe individul care a scos cuțitul în unitatea de învățământ.

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ineu au emis un ordin de protecție provizoriu. Polițiștii au fost sesizați, miercuri, 20 martie, despre faptul că o tânără de 23 de ani a fost agresată cu un cuțit de concubinul ei de 29 de ani, din Șicula, în incinta unei instituții de învățământ din aceeași localitate.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală, fiind emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad, potrivit aradon.ro.


|Citește și: Cum își tratează familia Dragnea angajații. Fost muncitor al Fermei Salcia: „Sunt cel mai nenorocit, eu nu am nici un drept”


 

Comentarii