MENIU CAUTĂ

Un bărbat din Statele Unite și-a omorât cei doi copii și soția, pentru că „așa i-a spus Dumnezeu”!

Distribuie

Austin Smith, un bărbat în vârstă de 30 de ani, și-a împușcat mortal soția, pe care o bănuia că-l înșeală, doi dintre cei trei copii și pe un bărbat, fratele presupusului amant al nevestei sale, pentru că "așa i-a spus Dumnezeu".

 El și-a ucis doi copii, unul de 7 ani, celălalt de 5, cruțându-i viața doar celui mai mic. Teribilul incident a avut loc în Phoenix, Arizona. El a fost arestat joi.

Austin Smith a fost acuzat că l-a împușcat pe Ron Freeman (46 de ani), fratele unui bărbat bănuit de criminal că ar fi amantul soției sale. În timpul atacului asupra lui Ron Freeman, Austin Smith a mai tras și a mai rănit un bărbat și o femeie care locuiau în același bloc.

Fetița de trei ani s-a ascuns sub un pat

Poliția a mers apoi acasă la Austin, unde a descoperit-o și Dassia Patersson (29 de ani), soția lui, împușcată mortal. Tot acolo au fost găsite moarte și pe fetele sale Nasha (5 ani) și Mayan (7 ani).

Pe fata cea mare n-a împușcat-o, ci a aruncat-o de toți pereții, apoi a lovit-o sălbatic cu o bâte de baseball. El a ucis-o cu așa brutalitate pentru că „n-ar fi trebuit să plângă după oameni răi” (n.r. – fata plângea după mama ei moartă).

El a declarat polițiștilor că le-a omorât pe fete pentru că îi „aminteau de soția lui”. A treia fetiță a familiei, în vârstă de 3 ani, a fost găsită ascunsă sub un pat.

Austin Smith le-a spus anchetatorilor că „așa i-a spus Dumnezeu”. Criminalul consideră că gestul său n-a fost deplasat, după ce soția lui a comis adulter.


Românii din muzeul Nobel. Patru biografii cu rădăcini în Transilvania și Moldova stau laolaltă cu nume imense ale istoriei planetare

Citește mai multe despre Copii, Crima, SUA (Statele Unite ale Americii) și tata pe Libertatea.

Comentarii