Mergi direct la conținut »
Una din femeile bătute de individul băut la Timișoara și-a povestit calvarul: ”M-a lovit cu pumnii în cap, dădea ca animalul”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Una din femeile bătute de individul băut la Timișoara și-a povestit calvarul: ”M-a lovit cu pumnii în cap, dădea ca animalul”

Una din femeile bătute de individul băut la Timișoara și-a povestit calvarul: ”M-a lovit cu pumnii în cap, dădea ca animalul”

Una din femeile bătute de individul băut la Timișoara a povestit calvarul prin care a trecut, luni dimineața. Femeia era alături de soțul ei, luni dimineața și a ajuns în stația de tramvai. Acolo a văzut un individ care lovea cu picioarele în ceva ce a crezut inițial că era un coș de gunoi. Era însă prima femeie atacată, căzută pe jos. Atunci agresorul a atacat-o pe cea de-a doua femeie și pe șoțul acesteia care i-a luat apărarea.

De Mihai Niculescu,

Eram într-o zonă întunecată și când ne-am apropiat nu am ajuns nici în stație. Când ne-a văzut a venit în viteză și a sărit cu pumnii. M-a lovit cu pumnii în cap, dădea ca animalul. Aveam poșetă, plase de schimb pentru lucru. A sărit soțul să-mi ia apărarea. În momentul ala a sărit pe soț și a început să îl lovească. Eu am scos atunci telefonul și am sunat la 112. Când a văzut că aveam telefonul în mână a început să mă lovească din nou”, a povestit cea de-a doua femeie atacată, pentru tion.ro.

Victimele nu au primit ajutor de la puținii trecători aflați pe stradă luni, la ora 5.30 dimineața.

Strigam după ajutor. Treceau mașini pe stradă și nimeni nu a oprit. În final m-a lăsat și a luat-o la fugă. Am alergat după el, s-a împiedicat. A fugit spre canalul Bega. Era un om pe stradă, în dreptul unui magazin, care a spus că nu îl interesează în momentul în care l-am întrebat dacă l-a văzut unde a fugit. Am făcut semn la poliție, le-am spus ce s-a întâmplat și ne-au luat în mașină” a mai spus femeia.

Prima victimă a fost ajutată de femeia vatman a unui tramvai și dusă până la stația următoare, de unde a fost preluată de ambulanță. Între timp, polițiștii l-au prins pe atacator, un individ de 24 de ani care a declarat că nu-și amintește ce a făcut pentru că era băut. A fost arestat pentru 30 de zile.

Sursafoto: tion.ro


Citește și: Detalii șocante în cazul triplei crime din Călărași. Orfanul Dani și-ar fi sunat iubita în timp ce-și măcelărea familia adoptivă. „Lumea să te judece, mie nu-mi pasă”


 

Close
Închide
  Close