Mergi direct la conținut »
Unchiul lui Leo de la Strehaia a murit într-un cumplit accident de circulație
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Unchiul lui Leo de la Strehaia a murit într-un cumplit accident de circulație

Unchiul lui Leo de la Strehaia, Ion Mintuș, unul dintre cei mai bogați locuitori din orașul mehedințean Strehaia a murit, marți, într-un cumplit accident de circulație. Bărbatul s-a izbit cu bolidul său de lux de un alt autoturism, în urma unei depășiri neregulamentare. Soția acestuia a scăpat cu viață, fără nicio zgârietură, ea purtând centura de siguranță.

De Anca Ochianu,

Conform reprezentanților IPJ Mehedinți, Ion Mituș, în vârstă de 50 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în afara localității Fața Cremenii, pe fondul vitezei excesive și a angajării într-o depășire neregulamentară a pătruns pe contrasens unde a intrat într-o autoutilitară. 

“În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, au precizat reprezentanții IPJ Mehedinți.

În autoturism se mai afla, pe scaunul din dreapta și soția conducătorului auto. Aceasta nu a suferit leziuni, femeia purtând centura de siguranță.

Numele lui Ion Mihai Mituș apare într-un dosar la Parchetul General, acolo unde a fost audiat nepotul său, Leo de la Strehaia care a făcut un denuț împotriva unui procuror din cadrul DIICOT Mehedinți, care ar fi primit un million de euro de la tatăl “prințului țiganilor” și de la unchiul acestuia.

Close
Închide
  Close