Mergi direct la conținut »
Unghiile decorate cu sigla PSD au făcut senzație la Vaslui. Omagiu neobișnuit adus la mitingul lui Dragnea |FOTO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Unghiile decorate cu sigla PSD au făcut senzație la Vaslui. Omagiu neobișnuit adus la mitingul lui Dragnea |FOTO

Unghiile decorate cu sigla PSD au făcut senzație la Vaslui. Omagiu neobișnuit adus la mitingul lui Dragnea |FOTO

Unghiile decorate cu sigla PSD au fost inventate de o susținătoare a social-democraților, special pentru mitingul de joi de la Iași. O femeie de afaceri din Vaslui a venit cu o cerere neobișnuită la un salon de înfrumusețare din oraș, iar angajata s-a conformat.

De Mihai Niculescu,

Susținătoare a partidului condus de Liviu Dragnea, vasluianca a cerut o ojă roșu aprins, iar apoi ca manichiurista să-i „graveze” cu alb, pe unghii, inițialele PSD, arată vremeanoua.ro. Chiar și cei trei trandafiri au încăput pe restul unghiilor, dar suprafața mică nu a permis desfășurarea actului artistic.

Angajata salonului s-a conformat cererii neobișnuite a clientei și i-a desenat pe unghiile rosii ca focul, niște trandafiri, dar si acronimele partidului lui Liviu Dragnea, PSD.

Mândră de rezultatul final, vasluianca – femeie de afaceri pe malul Prutului – a anunțat că va merge la miting și nu se va lăsa până când însuși președintele social-democraților va vedea “omagiul” deosebit la care s-a gândit ea, în calitate de fană declarată, arată sursa citată.

Sursa foto: vremeanoua.ro


Citește și: VIDEO | Cum văd partidele de la Putere și din Opoziție problemele din educație și sănătate, sărăcia și emigrarea. Prima dezbatere electorală în redacția unui ziar, cu candidați pentru Parlamentul European


 

Close
Închide
  Close