Mergi direct la conținut »
Unul dintre autorii jafului armat de la Zalău este un tânăr care a făcut un gest nobil în trecut: a salvat viața unei tinere
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Unul dintre autorii jafului armat de la Zalău este un tânăr care a făcut un gest nobil în trecut: a salvat viața unei tinere

Unul dintre autorii jafului armat de la Zalău este un tânăr care a făcut un gest nobil în trecut: a salvat viața unei tinere

Unul dintre autorii jafului armat de la Zalău, de vineri, care a fost deja reținut de autorități când încerca să treacă vama este Romeo Kulcsar. Oamenii legii l-au urmărit și acasă, la Tășnad, dar l-au prins la vamă.

Jaful de la Zalău a avut loc pe 19 martie, la ora 17.32, iar unul dintre atacatori a amenințat-o pe vânzătoarea de la un magazin de bijuterii cu o armă de foc. 

Infractorul prins acum de autorități a făcut, în trecut, un gest nobil, a anunțat presasm.ro.

Romeo Kulcsar i-a salvat viața tinerei Anett Marcus, de 24 de ani, cedându-i o bucată din ficatul său, a povestit că nici nu a stat pe gânduri când a aflat de situația tinerei.

A venit din Danemarca pentru operație

A venit acasă din Danemarca, acolo unde a muncit, și i-a spus tinerei că o va ajuta, necondiționat. Romeo a dat probe, s-a constatat că e compatibil și a rezultat că poate să devină donator. A dat și o declarație pe proprie răspundere la un notar public, și apoi a „urcat” pe masa de operație.

„O știam din liceu și am întrebat-o in oraș de ce e supărată mereu. Nu mi-a spus din prima, dar tot am insistat, până când mi-a spus. Eu m-am oferit. Pentru că nu am făcut excese. Nici măcar nu am fumat vreodată. Și în urma analizelor s-a dovedit că sunt sănătos și apt pentru a dona”, a spus Romeo. 

După o operație de opt ore la Spitalul Fundeni din București, Romeo i-a donat Anettei o bucățică din ficatul lui! Operația a reușit, iar cei doi sunt bine!


Medicul oncolog Alexandru Grigorescu, despre tratamentele neștiințifice de la clinica lui Becali: «Mi se par nişte nebunii. Sigur laser intravenos?»

Close
Închide
  Close