Mergi direct la conținut »
Principalii suspecți în jaful armat de la magazinul de bijuterii din Zalău, prinși când încercau să fugă din țară
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Principalii suspecți în jaful armat de la magazinul de bijuterii din Zalău, prinși când încercau să fugă din țară

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani, din judeţele Satu Mare şi Constanţa au fost reţinuţi de poliţişti, în noaptea de joi spre vineri, în momentul în care intenţionau să părăsească ţara pe la Vama Urziceni-Satu Mare. Cei trei sunt bănuiţi a fi implicaţi în jaful armat la un magazin de bijuterii din Zalău, județul Sălaj, din 19 martie.

De Dragoș Tănase,

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări într-un dosar penal, privind infracţiunea de tâlhărie calificată, faptă comisă în după-amiaza zilei de 19 martie, la o bijuterie din municipiul Zalău. În urma activităţilor complexe desfăşurate de poliţişti au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani, din judeţele Satu Mare şi Constanta”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Sălaj, Maria Cristea, pentru Agerpres.

Potrivit acesteia, cei trei au fost interceptaţi în noaptea de 28 spre 29 martie, în punctul de trecere a frontierei Urziceni – Satu Mare, în momentul în care intenţionau să părăsească teritoriul României.

„Faţă de aceştia a fost dispusă măsura reţinerii, iar în cursul acestei zile vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată. În prezent sunt în derulare cinci percheziţii domicilare, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale”, a adăugat Maria Cristea.

Un magazin de bijuterii din centrul Zalăului a fost jefuit, în după-amiaza zilei de 19 martie, de două persoane mascate. Una dintre ele a ameninţat vânzătoarea cu o armă, fapta fiind reclamată poliţiştilor de administratorul magazinului.

Recent, la Sibiu, un hoț de bijuterii a fost prins în fapt chiar de patronul magazinului și bătut în plină stradă.

FOTO – sportulsalajean.ro

VIDEO – ZTV & ZALAU 24


Citește și… O menajeră româncă din Italia a fost arestată după ce s-a lăudat pe Facebook cu bijuteriile furate


 

Close
Închide
  Close