Mergi direct la conținut »
Unul dintre suspecţii în cazul Esterei, fetița batjocorită şi ucisă în Baia Mare, a fost găsit mort în râul Lăpuş
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Unul dintre suspecţii în cazul Esterei, fetița batjocorită şi ucisă în Baia Mare, a fost găsit mort în râul Lăpuş

Unul dintre suspecţii în cazul Esterei, fetița batjocorită şi ucisă în Baia Mare, a fost găsit mort în râul Lăpuş

Unul dintre suspecţii în cazul fEsterei, fetița batjocorită şi ucisă în Baia Mare, a fost găsit mort în râul Lăpuş. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al ISU Maramureş cu o barcă, pentru a căuta copilul înghiţit de ape.

Surse judiciare declară că Vlăduţ, băiatul înecat în Lăpuş, este unul dintre suspecţii în cazul crimei de la Cuprom, unde o fetiță de cinci ani a fost violată și omorâtă, potrivit actualmm.ro

În urmă cu o lună, micuţa Estera a fost ucisă la câteva sute de metri de casă. Nici până în ziua de azi, anchetatorii nu au găsit, însă, făptaşul.

Anchetatorii au prelevat zeci de prode ADN, în încercarea de a-l găsi pe criminalul-violator. Cel care a ucis-o pe Estera este căutat de mai bine de o lună. Necunoscutul a luat-o pe micuța Estera din fața blocului unde se juca, a ademenit-o într-un loc ferit, a violat-o și mai apoi i-a zdrobit capul cu o cărămidă. Cadavrul fetiței, dezbrăcat de la jumătate în jos, a fost descoperit de doi dintre frații ei într-o clădire abandonată dintr-un cartier mărginaș al orașului Baia Mare populat doar de romi.


Citește și:

Fenomen în Parlament: majoritatea devine unanimitate, iar cutuma-lege. Fondul Suveran, adoptat neregulamentar

Close
Închide
  Close