Mergi direct la conținut »
VIDEO | Alt incident violent în plină stradă. Un elev a fost victima unui atac sălbatic și a ajuns direct la spital
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | Alt incident violent în plină stradă. Un elev a fost victima unui atac sălbatic și a ajuns direct la spital

VIDEO | Alt incident violent în plină stradă. Un elev a fost victima unui atac sălbatic și a ajuns direct la spital

Un elev în vârstă de 17 ani, din Ciumbrud, județul Alba, a ajuns la spital după ce a fost lovit violent, cu pumnul în plină figură, de un alt minor, în vârstă de 16 ani.

Cu un pumn, agresorul a reușit să-l trimită pe băiatul de 17 ani direct la pământ, a anunțat ziarulunirea.ro. Imaginile arată cum agresorul se plimba nervos pe trotuar, până a apărut un cuplu. Fata a ieșit în față, probabil se aștepta ca agresorul să sară la bătaie. Acesta a dat-o la o parte și cu o lovitură directă și-a culcat adversarul la pământ. 

Agresorul s-a lăsat de școală

În zonă, care părea un fel de stație de autobuz, se mai aflau și alți tineri, dar nimeni n-a avut curaj să intervină. Victima a avut nevoie de ajutorul prietenei și a altui tânăr pentru a se ridica.

Băiatul bătut a fost dus inițial la spitalul din Aiud, apoi a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, pentru investigații medicale de specialitate după care a revenit la Spitalul Municipal Aiud unde a rămas internat.

„Victima, în vârstă de 17 ani este din Ciumbrud, elev la liceul din localitate, iar agresorul are 16 ani, este din Lunca Mureșului, fără ocupație (a renunțat la școală și nu lucrează).

În urma loviturii băiatul a suferit leziuni în zona feței. În acest caz s-a deschis ieri un dosar pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, pentru că incidentul s-a produs pe stradă, iar azi dimineață a fost depusă o plângere, pentru lovire”, a declarat Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.


Cui i-a dat primarul sectorului 5 peste 13 milioane de euro pentru anveloparea blocurilor. Traseul incredibil al femeii: în 2012 făcea angajări pentru videochat, în 2019 a pus mâna pe contract printr-o firmă-fantomă!

Close
Închide
  Close