MENIU CAUTĂ
11 Noi. 2009 15:08

Vaticanul crede că există extratereştri

Distribuie

Vaticanul susţine teoria conform căreia există extratereştri. Cel puţin aceasta a fost, zilele trecute, afirmaţia preotului astronom al Vaticanului, Jose Gabriel Funes, în cadrul unei conferinţe despre viaţa din jurul Terrei.

Preotul Jose Funes, directorul general al Observatorului Astronomic al Vaticanului, a declarat în cadrul conferinţei că viaţa unor fiinţe inteligente pe alte planete este cât se poate de plauzibilă. El a afirmat că ideea care promovează existenţa extratereştrilor nu intră în contradicţie cu creştinismul şi că aceştia pot fi o parte din creaţia lui Dumnezeu'.

Aşa cum pe Pământ există o multitudine de creaturi, aşa pot exista şi altele, inclusiv unele inteligente, făcute de Dumnezeu pe alte planete. Nu putem pune limite libertăţii creative a Domnului. La fel cum creaturile pământene le considerăm a fi fraţi şi surori, de ce să nu vorbim şi de un frate extraterestru?', a precizat părintele astronom. Totodată, acesta crede că astfel de creaturi pot beneficia de mântuirea oferită de Iisus Hristos, precum şi de mila Domnului'.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii