Mergi direct la conținut »
Vica Blochina și Uddi au răspuns la o întrebare incomodă, în direct la tv. “Râdeau băieții din clasă“
Ştiri Libertatea > Ştiri

Vica Blochina și Uddi au răspuns la o întrebare incomodă, în direct la tv. “Râdeau băieții din clasă“

Vica Blochina, Ana Baniciu, Uddi, dar și Sandu Lungu au povestit în platoul "Vulturii de Noapte" despre trecut și au acceptat  provocarea, de a răspunde unei întrebări incomode. Aceștia au fost întrebați de prezentatorii emisiunii, ce porecle au avut sau au în prezent.

„Sunt băiatul de lângă Statuia Libertății. Am avut prea multe și prea urâte. Erau în generală. Am avut formația „Două izmene” și râdeau băieții din clasă”, a spus Uddi.

„Mi se spunea „cioculeț” când eram mică, pentru că vorbeam foarte mult. Între timp, oamenii sunt atenți la părți din corpul meu și mi-au pus porecle”, a mărturisit Ana Baniciu. „Nimeni nu a avut curajul niciodată să-mi dea o poreclă”, a spus Vica Blochina.

În urmă cu ceva timp, Vica Blochina a vorbit despre băiețelul ei, pe care îl crește singură. Vedeta  e strictă cu Edan. Își crește băiatul de 11 ani după reguli și după un program clar, iar asta nu prea îi convine copilului. Puștiul s-a revoltat, recent, și i-a spus răspicat vedetei că e o mamă rea.


Citește și… O femeie-jandarm din România, în iadul din mijlocul Africii. Acolo, localnicii își măcelăresc dușmanii cu macetele, îi omoară cu pietre sau îi ard de vii!


 

Close
Închide
  Close