Mergi direct la conținut »
VIDEO. Deputat USR, agresat de un polițist local din Rădăuți, în sediul Primăriei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO. Deputat USR, agresat de un polițist local din Rădăuți, în sediul Primăriei

VIDEO. Deputat USR, agresat de un polițist local din Rădăuți, în sediul Primăriei

Deputat USR, agresat de un polițist local din Rădăuți, în sediul Primăriei. Deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel a publicat luni seara, pe contul de Facebook, un filmuleț din care reiese că a fost agresat de un polițist local din Rădăuți, în timp ce participa la campania „Fără penali” în Suceava.

„Inspirat de violența jandarmeriei din 10 august, un polițist local din Rădăuți a agresat echipa #farapenali”, scrie deputatul.

Acesta precizează că i-a făcut plângere penală polițistului local.

„Tocmai făcusem poza de dinainte de plecare în fața Primăriei din Rădăuți când un polițist local a ieșit din clădire și ne-a cerut autorizație să strângem semnături. I-am explicat că nu avem nevoie. Mi-a cerut să mă legitimez. Am scos legitimația de parlamentar. Mi-a smuls-o din mână și a plecat cu ea în Primărie. L-am urmat împreună cu colegii mei cu intenția de a o recupera. Polițistul local a devenit foarte agresiv, ne-a împins afară spunând ca e domeniul primăriei, că programul s-a terminat la 16.00. Ne-a amenințat, mi-a rupt legitimația, mi-a spus ca mă lovește. I-am spus tot timpul că e ultraj. El a refuzat să se legitimeze, a făcut-o doar după ce a sosit poliția pe care am chemat-o prin 112.  Am făcut plângere împotriva lui și sper că poliția Rădăuți își va face datoria si polițistul local va plăti pentru abuz, agresiune și ultraj”, a scris deputatul.


EXCLUSIV/ Momentul în care jandarmerița bătută este scoasă din mulțime și merge singură. ”Fraților, unde dracu m-ați dus!” – VIDEO

Close
Închide
  Close