MENIU CAUTĂ

VIDEO | Politician PSD din Giurgiu filmat în timp ce amenința cu sabia un concurent de la ALDE

Distribuie

Marian Olan, viceprimarul comunei Izvoarele din județul Giurgiu, membru al PSD a fost filmat în timp ce îl amenința cu o sabie pe președintele organizației ALDE din localitate, Alin Bănică.

În imaginile publicate pe rețelele de socializare se poate vedea cum Olan a scos o sabie din mașina sa de teren, se îndreaptă spre politicianul de la ALDE și îl amenință spunându-i cuvinte obscene.

Potrivit declarațiilor lui Alin Bănică, incidentul s-a produs în fața biroului firmei sale: ”A scos din mașină sabia și m-a amenințat, l-a lovit pe un prieten de-al meu care a încercat să-l oprească. M-a amenințat în legătură cu politica, eu am fost în trecut primarul localității și l-am susținut pe el și pe actualul primar, a fost o eroare. Mi-a reproșat că îl concurez”, a declarat Bănică potrivit G4Media.

La incident a fost chemată poliția, dar șeful ALDE Izvoarele le reproșează polițiștilor că nu i-au pus fiola liderului local al PSD: ”Era clar sub influența alcoolului, dar polițiștii l-au lăsat să plece”.


Citește și: Alegeri europarlamentare 2019 în România | Tot ce trebuie să știi despre cum se poate vota pe 26 mai


 

Citește mai multe despre Giurgiu pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii