Mergi direct la conținut »
VIDEO | Prințul Harry a vorbit despre presiunile la care e supusă familia sa. „Nu voi intra în jocul care mi-a ucis mama” Galerie foto
3imagini
Ştiri Libertatea > Ştiri > VIDEO | Prințul Harry a vorbit despre presiunile la care e supusă familia sa. „Nu voi intra în jocul care mi-a ucis mama”

VIDEO | Prințul Harry a vorbit despre presiunile la care e supusă familia sa. „Nu voi intra în jocul care mi-a ucis mama”

Ducele de Sussex a declarat că își va proteja întotdeauna” familia, precizând că nu va intra în „jocul care mi-a ucis mama”. De asemenea, soția sa, Meghan Markle, a dezvăluit că fusese avertizată de prieteni, înainte de a se căsători cu Prințul Harry, că tabloidele britanice îi vor „distruge” viața.

De Răzvan Mihalașcu,

Ducii de Sussex au fost un interviu jurnalistului britanic Tom Bradby, cu prilejul vizitei pe care au efectuat-o în septembrie în Africa de Sud. În cadrul unui documentar difuzat de postul britanic ITV, Prințul Harry a precizat că nu vrea ca „trecutul să se repete”, conform BBC.

Prințul Harry a fost întrebat dacă este îngrijorat că soția sa, Meghan Markle, ar putea fi expusă presiunilor de care a avut parte mama sa, Prințesa Diana, care a murit într-un accident de mașină, produs în Paris în 1997.

Îmi voi proteja întotdeauna familia și acum am o familie pe care trebuie să o protejez. Având în vedere toate lucrurile prin care ea (Diana) a trecut și ce s-a întâmplat cu ea, este foarte important ca în fiecare zi, nu vreau să par paranoic, să nu repet trecutul.

Prințul Harry

Prințul Harry, despre distanțarea de fratele său

Cât despre zvonurile vehiculate recent de presa britanică privind o răcire a relațiilor dintre Ducii de Sussex și Ducii de Cambridge, Prințul Harry a menționat că el și fratele său, Prințul William, au parte de „zile bune” și zile proaste”.

Suntem frați. Vom fi întotdeauna frați. Cu siguranță, suntem pe drumuri diferite în acest moment, dar voi fi mereu alături de el, așa cum știu că el mă va ajuta pe mine.

Prințul Harry

Prințul Harry a spus că este nevoit să gestioneze mereu presiunile la care este supusă familia sa. El a acuzat tabloidele britanice că au lansat o campanie „fără scrupule” împotriva soției sale, Meghan Markle. Mai mult, nepotul Reginei Marii Britanii a spus că va da în judecată proprietarii publicațiilor The Sun și Daily Mirror, pe care le acuză că i-ar fi interceptat conversațiile telefonice.

«Am muncit 15 ani la casă. Unde vor sta acum copiii mei?». Situație dramatică la Cumpăna, oamenii sunt disperați
Recomandări

«Am muncit 15 ani la casă. Unde vor sta acum copiii mei?». Situație dramatică la Cumpăna, oamenii sunt disperați

O componentă a acestei slujbe implică o abordare curajoasă, dar sunt foarte multe lucruri care mă afectează pe mine și pe soția mea, în special când cele mai multe dintre acestea sunt neadevărate.

Prințul Harry

Meghan Markle, avertizată de prieteni: „Tabloidele britanice îți vor distruge viața”

Ducesa de Sussex a dezvăluit că fusese avertizată de prieteni, dinainte de a se căsători cu Prințul Harry, că tabloidele britanice îi vor „distruge” viața. Meghan Markle a vorbit despre dificultățile de care a avut parte pentru a se adapta la noul statut de membru al Familiei Regale britanice, scrie The Guardian.

„Când m-am întâlnit prima oară cu actualul meu soț, prietenii mei erau foarte fericiți pentru că eu eram foarte fericită. Însă prietenii mei britanici mi-au spus: «Te cred că el (Prințul Harry) e minunat. Dar nu ar trebui să fii (atât de fericită, n.red) pentru că tabloidele britanice îți vor distruge viața»”, a declarat Meghan Markle, în interviul acordat pentru documentarul difuzat de ITV.

Potrivit The Guardian, Ducesa de Sussex a fost emoționată până la lacrimi în momentul în care a vorbit despre presiunea la care este supusă ca membru al Familiei Regale, mai ales după nașterea primului ei copil, Archie.

Nu am crezut niciodată că va fi ușor, dar am crezut că va fi ceva corect. Și cu acest lucru îmi este cel mai greu să mă împac.

Meghan Markle, Ducesa de Sussex

Vizita în Africa pe care Prințul Harry, Meghan și bebelușul lor Archie au efectuat-o a fost primul turneu oficial de când formează o familie.

foto: EPA

Close
Închide
  Close