De Denisa Dudescu,

Bahoi Libanezu, așa cum se numește pe Facebook, a explicat în timpul transmisiunii live de pe Facebook că este ne mulțumit de condițiile de cazare, dar și de mâncarea primită.

”Să fiu al dracu… Uite aici mâncare: o chiflă, o jumate de roșie fără calorii, trei felii de salam, două măsline, brânză și castraveții ăștia îi punem pe ochi. O chiflă de pâine la carantină. Mai bine la pușcărie, fraților”, a precizat bărbatul aflat în carantină, ”a spus bărbatul în filmulețul postatpe Facebook.

Meniul de care are parte bărbatul este mult mai bun, față ce primesc alți oameni aflați în carantină, a comentat un internaut.

La un moment dat, intervine și un prieten al bărbatului care spune că este mai bine la pușcărie, decât în carantină.

Filmulețul a devenit viral în doar câteva ore, iar oamenii au criticat dur mesajul bărbatului: “Eu vă băgam pe toţi la părnaie” este unul dintre mesajele de sub postare. “Nu sunteţi în stare să munciţi nici pentru asta. Voi doar stricaţi”, a scris altcineva pe Facebook.

Citeşte şi:

Ministrul Tătaru, precizare pentru bolnavii de cancer după ordinul lui Arafat de interzicere a tratamentelor neurgente: ”Medicii vor analiza de la caz la caz”

Românii au idei trăsnite. Cum a încercat un tânăr aflat în carantină să-și potolească pofta de dulce

Video| Apel disperat al pacienților infectați cu Covid-19, internați la secția Dermatologie din Suceava: Suntem tratați ca niște geamantane pe peron

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite