Mergi direct la conținut »
VIDEO | Tricolorii au sărbătorit cu un pahar de vin calificarea în semifinalele Euro 2019
Ştiri Libertatea > Ştiri > VIDEO | Tricolorii au sărbătorit cu un pahar de vin calificarea în semifinalele Euro 2019

VIDEO | Tricolorii au sărbătorit cu un pahar de vin calificarea în semifinalele Euro 2019

Fundașii Radu Boboc și Adrian Rus, titulari în partida cu Franța, sunt încrezători înaintea duelului cu Germania, din semifinale.

Tricolorii au sărbătorit la hotel calificarea istorică. ”N-am petrecut foarte mult. E normal ca după o astfel de performanță să ne relaxăm puțin. Am băut un phar de vin, apoi am mers să ne odihnim”, a dezvăluit Radu Boboc.

”Acum e momentul ca și alții să se teamă de noi, pentru că am demonstrat că avem valoare. Ce am realizat acum e ceva extraordinar, dar nu vrem să ne oprim aici!”, a adăugat Radu Boboc.

Selecţionata României s-a calificat în premieră în semifinalele Campionatului European de fotbal Under-21, dar a obţinut şi biletele pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, după ce a terminat la egalitate cu formaţia Franţei, 0-0, luni seara, în Grupa C a turneului din Italia şi San Marino, pe Stadionul ”Dino Manuzzi” din Cesena.

România, un outsider, a reuşit să câştige Grupa C, după 4-1 cu Croaţia, 4-2 cu Anglia şi 0-0 cu Franţa, echipă care a intrat şi ea în careul de aşi din postura de cea mai bună echipă de pe locul secund.

În semifinale, România va întâlni Germania, campioana en titre, joi, la Bologna (19:00).

Citește și: Povestea spusă „fără teamă sau favoruri” a familiei de români cu care The New York Times a lovit în Trump. Tatăl lui “Baby Constantin” are două condamnări în Franța și este cercetat pentru violență într-un dosar penal la Râmnicu-Vâlcea. Mama a spus că a fost sterilizată forțat în România, deși cererea scrisă cu mâna ei e la Spitalul Județean

Close
Închide
  Close