Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Femeie din Voluntari bruscată de un polițist în timp ce o legitima! „Vrei să te bag în portbagaj, așa bătrână cum ești?”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO/ Femeie din Voluntari bruscată de un polițist în timp ce o legitima! „Vrei să te bag în portbagaj, așa bătrână cum ești?”

VIDEO/ Femeie din Voluntari bruscată de un polițist în timp ce o legitima! „Vrei să te bag în portbagaj, așa bătrână cum ești?”

Un poliţist din Voluntari, Ilfov, este cercetat de superiori după ce a bruscat o femeie în timp ce o legitima. Imaginile cu intervenţia ilegală a agentului au fost publicate pe Facebook, iar omul legii va răspunde acum pentru purtare abuzivă.

De Remus Vlad,

Incidentul care a fost înregistrat cu un telefon s-a petrecut, luni, pe Bulevardul Eroilor din Oraşul Voluntari. Agentul aflat lângă maşina de serviciu făcea investigaţii într-un dosar ce avea ca obiect o stare conflictuală între mai multe persoane. În imagini se vede cum poliţistul ţipă la femeie şi, la un moment dat, o agresează. La un moment dat, acesta îi spune „Vrei să te bag în portbagaj, așa bătrână cum ești? Vezi ce faci cu mine, că nu te joci cu mine.”

„Polițistul în cauză a procedat la legitimarea unei femei, implicate în acest conflict, iar întrucât aceasta nu a furnizat informații care să ducă la stabilirea identității, invocând diverse scuze și încercând să plece de lângă echipajul de poliție, polițistul a utilizat forța. În urma acestui eveniment, persoana în cauză nu a fost rănită”, precizează, într-un comunicat, IPJ Ilfov.

Poliţistul este cercetat pentru purtare abuzivă

După ce povestea a ajuns în spaţiul public, conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov a dispus Biroului Control Intern Ilfov efectuarea de verificări cu privire la modul în care polițistul a acționat la fața locului, în această cauză.

„În urma verificărilor efectuate de către Biroul Control Intern, s-a dispus declanșarea cercetării prealabile față de polițist.Totodată, ofițerii Biroului Control Intern s-au sesizat din oficiu față de polițist, cu privire la săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă”, Au mai spus reprezentanţii Poliţiei Ilfov.


CITEŞTE ŞI:

Copilul care și-a ucis bunica, refuzat la a treia şcoală. Părinţii nu-l vor în clasă şi acuză nereguli ale Inspectoratului Şcolar: „Nu discriminăm, dar e periculos”

Close
Închide
  Close