De Valentina Postelnicu,

Premierul a afirmat a sunat-o un deputat înainte cu câteva ore de emisiune, şi i-a spus că nu va vota moţiunea de cenzură, fiind convins de discuţiile cu primarii, rudele şi cunoscuţii din circumscripţie.

Dăncilă a precizat că acest parlamentar care s-a răzgândit a fost şi semnatar al moţiunii de cenzură.

„Vor fi mulţi care mâine vor da dovadă de responsabilitate”, a spus Dăncilă, precizând că va fi greu să explice cei care au votat că au dat jos un guvern eficient şi nu au nimic de pus în loc.

Viorica Dăncilă a spus că parlamentarii PSD vor sta în bănci, la moţiune, şi vor lăsa Opoziţia să asigure voturile pentru ca aceasta să treacă.

Premierul l-a acuzat pe preşedintele Klaus Iohannis că încearcă să îşi subordoneze toate instituţiile, prin declaraţiile sale, iar mai nou doreşte şi „Parlamentul lui”.

„Victor Ponta nu va fi acceptat de PSD”

„Atunci când spui Victor Ponta spui trădare, spui dezamăgire”, a spus Dăncilă, precizând că nu crede în scenariul unui guvern Pro România-PSD, după ce trece moţiunea de cenzură.

Preşedintele PSD a spus că social-democraţii au dat un vot în unanimitate ca Ponta să nu revină în partid şi să nu existe o colaborare cu partidul lui.

Citeşte şi:

Iohannis: ”Îmi doresc ca moțiunea să fie încununată de succes. A mai rămas treaba cu Secția specială de rezolvat”

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă