Mergi direct la conținut »
Viteza cu care conducea Răzvan Ciobanu nu a putut fi stabilită. Bordul electronic al mașinii a fost complet distrus în urma accidentului violent
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Viteza cu care conducea Răzvan Ciobanu nu a putut fi stabilită. Bordul electronic al mașinii a fost complet distrus în urma accidentului violent

Viteza cu care conducea Răzvan Ciobanu nu a putut fi stabilită. Bordul electronic al mașinii a fost complet distrus în urma accidentului violent

Detaliile legate de modul în care s-a produs accidentul rutier în care și-a pierdut viața designerul Răzvan Ciobanu încep să prindă contur. La fel și cele legate de o eventuală sinucidere, ipoteză care a fost exclusă complet din discuție după ce polițiștii constănțeni au efectuat cercetările la fața locului.

De Cristian Burcioiu,

Până în momentul în care specialiștii o vor lua pentru a fi expertizată tehnic, epava mașinii conduse de Răzvan Ciobanu va rămâne, sub pază, într-o fermă din apropierea locului tragediei.

Firesc, judiciariștii și criminaliștii de la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța au făcut o primă investigație chiar pe câmp, acolo unde mașina de teren Range Rover, producție 2014, s-a rostogolit, după o cursă necontrolată de aproape un kilometru.

Viteza de rulare nu a putut fi deocamdată stabilită, deoarece bordul electronic s-a stricat complet după ce mașina s-a răsturnat și după ce s-a izbit de un copac.

Urmele tragediei vorbesc însă despre faptul că Răzvan Ciobanu era singur în mașină și că trupul său a fost aruncat din habitaclul mașinii fie prin trapa din sticlă din plafon, fie prin geamul din dreapta.

CITEȘTE ȘI: Povestea cutremurătoare a românului ucis de doi adolescenți în Suedia, care au rămas nepedepsiți!

Răzvan, aruncat cel mai probabil prin plafon

Parbrizul mașinii a fost spart, dar nu prezintă urme că prin el ar fi fost aruncat trupul designerului.

„Criminaliștii presupun că victima a fost aruncată afară din mașină ori prin plafon, ori prin geamul din dreptul locului din dreapta, în momentele în care mașina s-a răsturnat la impactul cu o denivelare de pământ de pe câmpul pe care a rulat necontrolat”, ne-au spus surse judiciare.

BREAKING NEWS Un bărbat care a fost în România weekendul trecut, confirmat cu noul coronavirus în Rimini, Italia
Recomandări

BREAKING NEWS Un bărbat care a fost în România weekendul trecut, confirmat cu noul coronavirus în Rimini, Italia

 

Designerul împrumutase mașina la București

În acest moment, autoturismul, care aparține Madălinei Ignatuc, de 37 de ani, din București, se află într-o fermă din apropierea locului tragediei.

Acolo, criminaliștii au mai făcut o mică cercetare, spun surse judiciare, după care au lăsat-o în grija paznicilor fermei, până când va fi ridicată de specialiștii care vor efectua expertiza tehnică.

„Inițial, a fost păzită și de poliție, dar apoi a fost lăsată în grija paznicilor fermei”, au adăugat sursele citate.

Răzvan a împrumutat mașina de la Mădălina Ignatuc și de la soțul acesteia, Iulian Cercel, la București și, după ce își va fi terminat treburile, urma să le-o ducă acasă.

Mădălina Ignatuc, în calitate de proprietar al mașinii, a fost contactată telefonic de polițiștii constănțeni, iar audierea sa, în calitate de martor, va avea loc doar dacă judiciariștii vor considera necesar.

Haos în supermarketurile din România de teama coronavirusului. Imagini incredibile! „Niciodată n-am vândut atâta„
Recomandări

Haos în supermarketurile din România de teama coronavirusului. Imagini incredibile! „Niciodată n-am vândut atâta„

 

Citește și:

Range Roverul cu care Răzvan Ciobanu a făcut accidentul era al unei femei, dar prietenul ei i-l împrumutase designerului. Contactată de Libertatea, aceasta a declarat: ”Să vedem cine va despăgubi mașina!”

Moartea lui Răzvan Ciobanu, concluziile preliminare ale Poliției. Ipoteza sinuciderii este exclusă. Legiștii verifică dacă a consumat alcool sau substanțe interzise

Detalii din ancheta privind accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. Buletinul unui tânăr din Călărași, descoperit în mașina condusă de designer

Close
Închide
  Close