Mergi direct la conținut »
Range Roverul cu care Răzvan Ciobanu a făcut accidentul era al unei femei, dar prietenul ei i-l împrumutase designerului. Contactată de Libertatea, aceasta a declarat: „Să vedem cine va despăgubi mașina!”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Range Roverul cu care Răzvan Ciobanu a făcut accidentul era al unei femei, dar prietenul ei i-l împrumutase designerului. Contactată de Libertatea, aceasta a declarat: „Să vedem cine va despăgubi mașina!”

Range Roverul cu care Răzvan Ciobanu a făcut accidentul era al unei femei, dar prietenul ei i-l împrumutase designerului. Contactată de Libertatea, aceasta a declarat: „Să vedem cine va despăgubi mașina!”

În mașina marca Range Rover, cu care Răzvan Ciobanu a avut accidentul în urma căruia a murit, anchetatorii au găsit mai multe obiecte aparținând unei femei, dar și actul de identitate al unui bărbat.

De Răzvan Mihalașcu,

Deși inițial s-a crezut că în mașină ar mai fi fost și o a doua persoană, ulterior a fost clar că este vorba doar despre actul de identitate al lui Iulian Cercel, cel care, dealtfel, îi împrumutase mașina lui Răzvan Ciobanu. Acesta este fiul unui om de afaceri din Călărași, decedat în urmă cu câțiva ani, și prieten cu designerul.  Cercel a fost contactat de polițiști și este așteptat la Constanța pentru a lămuri exact împrejurările în care i-a împrumutat amicului său mașina, dar și pentru a explica de ce actul său de identitate se afla în autoturism.

CITEȘTE ȘI: Povestea cutremurătoare a românului ucis de doi adolescenți în Suedia, care au rămas nepedepsiți!

Range Roverul – mașină care costă aproximativ 100.000 de euro – era înmatriculată însă pe numele partenerei lui Iulian Cercel, Mădălina Ignatuc.

Reporterii Libertatea au reușit să o contacteze telefonic pe aceasta. După ce a confirmat că mașina îi aparține, femeia a  avut o reacție furioasă: „Să vedem cine o să mă despagubească”, a spus ea. Apoi a refuzat să mai stea de vorbă. „Nici nu-l cunosc pesonal pe Răzvan Ciobanu”, a adaugat ea.

Iulian Cercel și Mădălina Ignatuc au o relație, dar au împreună și o firmă de arhitectură în București.

Anchetatorii au mai stabilit că lucrurile de femeie care se aflau în mașină îi aparțineau proprietarei.


Citește și:

Moartea lui Răzvan Ciobanu, concluziile preliminare ale Poliției. Ipoteza sinuciderii este exclusă. Legiștii verifică dacă a consumat alcool sau substanțe interzise

Detalii din ancheta privind accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. Buletinul unui tânăr din Călărași, descoperit în mașina condusă de designer

Close
Închide
  Close