De Mihai Niculescu,

Vlad Voiculescu a expus situați pe Facebook, două zile la rând. Substanța cu care este stropit asfaltul ar fi cea antiîngheț, dar a fost pulverizată când afară erau temperaturi pozitive și a avut efect contrar, susține politicianul.

„Acum nici o oră, pe Șoseaua Chitilei, accident favorizat de mâzga artificială împrăștiată pe asfalt de firma angajată de primărie, așa cum scriam de dimineață.

Substanța care ar trebui să protejeze împotriva poleiului (pt. a crește aderența vehiculelor, sic!), probabil folosită ceva mai devreme la cererea primăriței/primarilor pentru că are proprietatea de a reține particule de praf la sol, generează accidente.

Primăriile din București au făcut ca de obicei achizițiile… compania câștigatoare își face de cap, mână în mână cu autoritățile.

Fotografia este făcută de sociologul Bogdan Iancu. Nu mai departe de ieri a fost un accident cu cauze similare la Piața Victoriei” a scris Vlad Voiculescu.

Primarul general Gabriela Firea susține că responsabilitatea aparține primăriilor de sector, a explicat Vlad Voiculescu

„Gabriela Firea răspunde la postările mele cu o manipulare și două dezinformări.

Schema este aceeași ca întotdeauna: nu recunoaște nicicum problema reală, nu spune măcar că se va interesa, încearcă să închidă subiectul lagandu-se de chichițe birocratice.

Spune mai întâi că nu Primăria Capitalei a spoit străzile și nici nu a cumpărat respectivul serviciu. Așa e, primăriile de sector fac asemenea achiziții. Primăria Generală poate interveni doar acolo unde primăria de sector nu face asemenea achiziții. Înseamnă asta că Primăria Generală nu mai are nicio responsabilitate? Înseamnă asta că Primăria Generală trebuie să trateze problemele reale semnalate de orice cetățean cu “sictir” așa cum o face de 3,5 ani, fără excepție?” a mai scris Vlad Voiculescu.

Primăria a fost amendată de Brigada Poliției Rutiere pentru substanța care diminuează aderența, dar edilul Capitalei susține că nu a primit sesizări de la Poliție, susține Voiculescu

„Mai departe, primăria Gabrielei Firea zice că Brigada Poliției Capitalei nu a primit sesizare în ultima perioadă. Așa e, nu a primit acum, a primit acum 9 luni, și a amendat compania. Pentru același “maglavais” cu care dădeau pe stradă. Postările Optar.RO arată asta foarte bine-le copiez în primele comentarii.

În rezumat, ca de obicei, primăriile fac achiziții de servicii de sute de milioane și apoi abandonează complet cetățenii în mâna companiilor de casă și de partid care fac treabă de mântuială și/sau folosesc substanțe ieftine care pun viața oamenilor în pericol”.

O invit pe Gabriela Firea sa explice care este substanta folosita, care sunt specificatiile tehnice si daca respectivii contractanti au avizul Brigazii de Politie Rutiere Bucuresti. Acum cateva luni, cand aceeasi problema a fost semnalata, nu il aveau” a scris candidatul la Primăria Capitalei

Citeşte şi:

Medicii care prescriau multe medicamente de inimă de la KRKA primeau ”inimioare” în Excel și bani pe contracte de sponsorizare fictivă!

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru opt infracțiuni. E acuzat că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Universitatea de Construcții reacționează după investigația Libertatea: prodecanul acuzat de fals a fost eliberat din funcție