MENIU CAUTĂ
24 Mar. 2015 10:21 , de Ileana Ilie

Vrei să-ţi petreci vacanţa pe un alt continent? Iată care sunt cele mai IEFTINE zboruri din afara Europei

Distribuie

Cele mai ieftine destinații din afara Europei sunt Emiratele Arabe Unite (UAE), Egiptul și Israelul. Cei care își doresc să zboare spre UAE în 2015 plătesc, în medie, 300 euro pentru un zbor de linie dus-întors spre Dubai.
Și biletele de avion dus-întors, cu toate taxele incluse, la companiile de linie către Cairo costă, anul acesta, în medie, 300 euro. Cele mai ieftine zboruri din 2015 către Orientul Mijlociu sunt cele spre Tel Aviv, Israel, unde un bilet dus-întors, cu taxe incluse, costă, în medie, circa 200 de euro.
„Românii au început să călătorească din ce în ce mai mult în destinații din afara continentului nostru. Deși, în continuare, Europa atrage cei mai mulți turiști, vin puternic din urmă destinațiile din Orientul Mijlociu, cu Emiratele Arabe Unite în top. Apetitul pentru aceste destinații este încurajat puternic de companiile aeriene, care au introdus zboruri frecvente, accesibile atât la nivel de cost, cât și de timp”, declară Remus Vișan, Managing Director-ul agenției online.
Cei care își doresc să călătorească anul acesta în afara Europei cu un buget de zbor de până în 600 euro, pot alege Tokyo, o destinație avantajoasă, cu zboruri dus- întors începând de la 385 euro. Şi biletele dus-întors spre New York, cu plecare din București, pornesc de la aproximativ 580 euro, în timp ce Mumbai-ul poate fi vizitat cu 590 euro, respectiv 515 euro pentru Beijing.
Cele mai ieftine destinații din America Latină, anul acesta, sunt Rio de Janeiro, cu bilete începând de la 570 euro pentru o călătorie dus-întors cu taxele incluse, respectiv Sao Paulo, cu prețuri de la de la 670 euro pentru un bilet dus-întors cu plecare din București.
Românii dispuși să plătească până în 700 euro pentru o destinație exotică sau cosmopolită au la dispoziție bilete spre Bangkok, cu prețuri începând de la 560 euro, sau pot vizita Chicago, cu bilete dus-întors începând de la 698 euro.
Zboruri ieftine sunt și spre alte destinații din Statele Unite, precum Miami, Las Vegas, San Francisco, Los Angeles sau Atlanta, unde o călătorie dus- întors, cu taxele incluse, costă, în medie, 800 euro.
Cele mai scumpe destinații ale anului rămân Chile, Peru, Uruguay, Argentina și Mexic, cu prețuri de la 800 euro până la circa 2.000 euro pentru bilete dus-întors cu toate taxele incluse.

Citește mai multe despre Destinații de vacanță pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii