MENIU CAUTĂ
16 Iul. 2018 21:04

A vrut să vândă o armă în parcarea unui restaurant din Râmnicu Vâlcea. Bărbatul a fost prins în flagrant

Distribuie

Polițiștii au prins în flagrant un bărbat care a vrut să vândă o armă în parcarea unui restaurant din Râmnicu Vâlcea. De asemenea, anchetatorii au descins în locuințele altor două persoane din Horezu şi Oteşani, unde au fost descoperite materiale şi dispozitive de confecţionat artizanal muniţie, dar și muniţie industrială.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Buneşti, avea de gând că vândă în parcarea unui restaurant din Râmnicu Vâlcea o armă letală, pe care o deținea ilegal. A fost, însă, prins în flagrant de polițiști, relatează Agerpres.ro.

Anchetatorii au descoperit că bărbatul mai vânduse o altă armă unui bărbat din Bujoreni care nu avea permis pentru a folosi sau deține arme letale sau neletale. Ambele arme au fost confiscate de polițiști care au deschis un dosar penal în acest caz.

Cei doi bărbați sunt cercetaţi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

De asemenea, un bărbat de 59 de ani din Horezu și un altul de 48 de ani din Oteşani sunt cercetați pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În locuințele acestora, polițiștii au descoperit dispozitive şi materiale pentru confecţionat artizanal muniţie, precum şi muniţie industrială, în timpul unor percheziții pentru furturi.

La domiciliul bărbatul de 59 de ani, din Horezu, a fost găsită şi o armă de vânătoare confecţionată artizanal, iar la domiciliul celui din Oteşani au fost găsiţi şi doi căpriori, ţinuţi în captivitate, care apoi au fost predaţi unei asociaţii de vânătoare.

Bărbatul din Horezu a fost reţinut şi ulterior a fost arestat preventiv sub acuzaţiile de furt calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În urmă cu două săptămâni, polițiștii din Galați au prins în flagrant mai mulți tineri care au aruncat coji de semințe pe jos. Indivizii au fost amendați cu 4.000 de lei.


Citește și Audierile la DNA, absențe motivate. Cât a chiulit Dragnea de la serviciul public și cum a transformat Parlamentul în Partid


 

Citește mai multe despre Râmnicu Vâlcea și flagrant pe Libertatea.

Comentarii