Mergi direct la conținut »
Wizz Air lansează o cursă low-cost din București către Sankt Petersburg. Primul zbor ieftin din România spre Rusia
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Wizz Air lansează o cursă low-cost din București către Sankt Petersburg. Primul zbor ieftin din România spre Rusia

Operatorul low-cost Wizz Air a anunțat lansarea din vara acestui an a unor curse directe între București și Sankt Petersburg. Va fi primul zbor ieftin din România către Rusia.

De Ana Hațeg,

Wizz Air a anunțat că începând din iunie și iulie 2020 va introduce patru curse din Sankt Petersburg spre Capitale din estul Europei: București, Sofia, Vilnius și Bratislava.

Românii care doresc să viziteze cel mai frumos oraș din Rusia, numit și ”Veneția Nordului”, pot începe să își rezerve bilete începând cu 29,99 euro pe o călătorie.

Primul zbor Wizz Air a decolat de la Sankt Petersburg în 2017 și până în prezent compania a transportat peste 200.000 de pasageri. Oferind deja zboruri low-cost către Londra Luton și Budapesta, Wizz Air continuă să-și diversifice rețeaua de rute pe aeroportul Pulkovo.

„Conectând Rusia cu România, Bulgaria, Lituania și Slovacia, Wizz Air oferă acum un total de 10 rute către 6 țări. Cu o flotă compusă din aeronave Airbus A320, A321ceo și A321neo, cea mai eficientă aeronavă cu un singur culoar din lume, compania aeriană va oferi zboruri accesibile și sustenabile din Sankt Petersburg”, a anunțat compania într-un comunicat de presă.

Aeroportul Pulkovo St. Petersburg este al patrulea aeroport din Rusia în ceea ce privește traficul de pasageri. Sankt Petersburg este o capitală culturală mondială și al doilea oraș ca mărime din Rusia.

Close
Închide
  Close