De Ana Hațeg,

Wizz Air a anunțat că începând din iunie și iulie 2020 va introduce patru curse din Sankt Petersburg spre Capitale din estul Europei: București, Sofia, Vilnius și Bratislava.

Românii care doresc să viziteze cel mai frumos oraș din Rusia, numit și ”Veneția Nordului”, pot începe să își rezerve bilete începând cu 29,99 euro pe o călătorie.

Primul zbor Wizz Air a decolat de la Sankt Petersburg în 2017 și până în prezent compania a transportat peste 200.000 de pasageri. Oferind deja zboruri low-cost către Londra Luton și Budapesta, Wizz Air continuă să-și diversifice rețeaua de rute pe aeroportul Pulkovo.

„Conectând Rusia cu România, Bulgaria, Lituania și Slovacia, Wizz Air oferă acum un total de 10 rute către 6 țări. Cu o flotă compusă din aeronave Airbus A320, A321ceo și A321neo, cea mai eficientă aeronavă cu un singur culoar din lume, compania aeriană va oferi zboruri accesibile și sustenabile din Sankt Petersburg”, a anunțat compania într-un comunicat de presă.

Aeroportul Pulkovo St. Petersburg este al patrulea aeroport din Rusia în ceea ce privește traficul de pasageri. Sankt Petersburg este o capitală culturală mondială și al doilea oraș ca mărime din Rusia.

Citeşte şi:

Teodor Meleșcanu, cercetat de Institutul pentru Investigarea Crimelor Comunismului, după ce Libertatea a dezvăluit că a negat represiunea de la Timișoara în decembrie 1989

Vlad Voiculescu, candidatul PLUS la Primăria Capitalei, la „Interviurile Libertatea”, despre Gabriela Firea: „Femeia asta ne urăşte, urăşte jumătate din cetăţenii acestui oraş”

Elevi evacuați de urgență de la Școala 133 din București. 18 copii au ajuns la spital după ce au inhalat un gaz toxic. Cursurile au fost suspendate până luni

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie