De Raluca Diaconu,

UPDATE 11.45: Cinci persoane care locuiau în blocul unde a avut loc dezinsecția care a dus la moartea a trei persoane au ajuns astăzi la spital, anunță ISU Timiș.

„Am primit 3 solicitări, prin apel la 112, pentru 5 persoane: o mamă cu 2 copii (12 si 14 ani), un adult si încă un copil de 11 ani. (…) Toate cele 5 persoane locuiau la adresa Miorita, nr. 8, bloc în care nu s-a mai permis accesul din momentul evacuării”, a anunțat ISU Timiș.

Adulții au fost duși la Unitatea de Primiri Urgențe, iar minorii la Spitalul de Copii.

UPDATE 11.20: Încă două persoane, chiar din blocul de pe strada Miorița în care a avut loc tragedia, s-au prezentat la spital. Numărul total al celor internați a depășit astfel 40, dar ar putea crește de la o oră la alta. Una dintre persoane, o femeie, se afla la serviciu, la fabrică din oraș, când a acuzat grețuri, vărsături și cefalee.

La spital au ajuns pacienți din blocurile aflate în Complexul Studențesc, în care săptămâna trecută s-a stropit cu o substanță toxică. Unul dintre imobile este încă sigilat de autorități.

Miercuri dimineață, la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” se aflau internați aproape 30 de copii, numărul lor fiind dinamic. Cu toții se află în stare bună, în afara oricărui pericol, spun medicii.

Încă două cazuri de coronavirus confirmate în România. Anunțul oficial
Recomandări

Încă două cazuri de coronavirus confirmate în România. Anunțul oficial

 

Toți copiii sunt bine. Aproape 30 de copii sunt internați la Spitalul «Louis Țurcanu» din Timișoara, toți în stare foarte bună. Au fost aduși și acum încă doi copii, din blocul vecin, dar sunt în stare bună.

Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii:

La Spitalul Județean din Timișoara mai sunt zece pacienți, care se află în stare bună.

Evoluția pacienților, favorabilă

„Noi avem zece pacienți internați de la aceste blocuri. Evoluția este favorabilă, analizele sunt în curs de normalizare, cu recomandarea de a rămâne sub supraveghere până mâine (joi – n.r.), timp considerat de specialiștii noștri ca fiind limita de timp în care substanța poate să acționeze”, a explicat Marius Craina, managerul spitalului.

La Spitalul Municipal din Timișoara se află internată o singură femeie, tot în afara oricărui pericol.

O femeie de 29 de ani și copilul ei și încă un copil au pierit în ultimele zile la Timișoara, după o dezinsecție/deratizare făcută cu o substanță letală pentru om.

Patronul firmei de DDD a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce magistrații au stabilit că a folosit ilegal substanța toxică Delicia – GASTOXIN, sub formă de tablete.

Citeşte şi:

Procurorul pe care Iohannis l-a făcut general în doar cinci ani. A avut o ascensiune uluitoare, deși secţia sa a finalizat un singur rechizitoriu într-un an

Iohannis și Dăncilă, confruntare de la distanță. Cum au răspuns cei doi candidați la întrebări comune

Ce apărări mai găsesc judecătorii pentru violatori: vânătăile nu erau de la constrângerea fizică, ci de la faptul că actul sexual s-a petrecut în mașină!

Dan Puric: "Am făcut o conferință ca să ajut o fată care era oarbă. Am strâns 6.000 de euro, biserica vreo 4.000. Și i-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem» Reacția lui Becali
GSP.RO

Dan Puric: "Am făcut o conferință ca să ajut o fată care era oarbă. Am strâns 6.000 de euro, biserica vreo 4.000. Și i-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem» Reacția lui Becali

Horoscop 28 februarie 2020. Balanțele fac planuri amănunțite
HOROSCOP

Horoscop 28 februarie 2020. Balanțele fac planuri amănunțite