Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Explozie la un terminal de gaz de lângă Viena, soldată cu un mort și zeci de răniți

Explozie la un terminal de gaz de lângă Viena, soldată cu un mort și zeci de răniți

O explozie puternică a zguduit terminalul de gaz din Baumgarten, în Austria. Poliția anunță că cel puțin o persoană a murit și alte câteva zeci au fost rănite în urma deflagrației, relatează AFP.

UPDATE 12.30: Cel puțin o persoană a murit și alte 28 au fost grav rănite în urma exploziei, relatează krone.at. Bilanțul ar putea să se modifice pe măsură ce echipajele intervin la fața locului.

„O explozie a avut loc la ora 8.45, fiind urmată de un incendiu. Situația este sub control, însă se pare că sunt mai mulți răniți”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Austria.

Publicația Kronen-Zeitung scrie însă că peste 60 de persoane au fost rănite. Totodată, mai multe echipaje de pompieri au intervenit la fața locului.

Cauza exploziei este încă necunoscută. Terminalul de gaze Baumgarten este cel mai mare din Austria și este considerat centrul de gaze naturale pentru Europa Centrală.


Citește și: VIDEO/,,Români până la moarte”, episodul 1. Când n-ai bani, viața încape într-o urnă. Povestea lui Edy


Close
Închide
  Close