Mergi direct la conținut »
Zeci de oameni din Breaza au fost scoși din case și duși la sala de sport din oraș - FOTO Galerie foto
2imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Zeci de oameni din Breaza au fost scoși din case și duși la sala de sport din oraș - FOTO

Zeci de oameni din Breaza au fost scoși din case și duși la sala de sport din oraș – FOTO

De Cristian Simion,

Zeci de oameni din Breaza au fost scoși din case și duși la sala de sport din oraș. Măsura a fost luată de către autoritățile din județul Prahova, care vor să pună populația la adăpost în cazul unei explozii.

Conform celor mai recente date puse la dispoziție de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova, 56 de oameni au fost evacuați pe o rază de un kilometru în jurul locului unde se află trenul cu azotat de amoniu din care ieșea fum.

Oamenii au fost duși cu microbuzele la sala de sport a orașului prahovean Breaza, unde vor rămâne până când acțiunea pompierilor se va încheia.

La această oră, pompierii au reușit să decupleze dintr-o parte vagonul, au deschis containerul pentru a-l inunda cu apă, iar pericolul de explozie a fost înlăturat, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae.

Aceasta a precizat că intervenția nu s-a încheiat, iar oamenii nu se întorc, deocamdată, la casele lor.

Citește și: Mesajul primit de un român aflat într-un centru de detenţie în Marea Britanie: „Poți evita să devii un cerșetor dacă te întorci în România”

Close
Închide
  Close