De Livia Lixandru,

Crima a avut loc în urmă cu o săptămână. Mihaela Roua, în vârstă de 32 de ani, mama unei fetițe de 6 ani, s-a întors acasă în pauza de prânz și acolo a fost înjunghiată mortal de iubitul ei, tot român.

Domenico Laurenzi, primarul localităţi Nereto, a proclamat pentru luni zi de doliu în localitate, urmând ca marţi localnicii să aibă posibilitatea sa-şi ia „adio” de la românca ce i-a impresionat cu ambiţia şi puterea ei de muncă, potrivit Observator.tv.

Mihaela luase decizia de a se despărți de iubitul ei

Vecinii au spus că în jurul prânzului au auzit țipetele femeii. Cristian Daravoinea, în vârstă de 36 de ani, partenerul femeii, care lucrează ca șofer pe tir, a fost arestat câteva ore mai târziu.

Era plin de sânge și se plimba pe o stradă din oraș! Mihaela voia să se despartă de el, iar bărbatul, gelos, a luat decizia de a o ucide cu bestialitate.

Citeşte şi:

Mâine începe campania „Mâini curate” în toate grădințele și școlile din Capitală, dar unele improvizații o transformă în risc de sănătate publică în metrou și autobuze!

Am fost la o conferință a adepților teoriei că Pământul este plat: „Nu există gravitație și te poți plimba pe planetă ca pe o farfurie”. Ce crede un fizician despre argumentele lor

Noi nume vehiculate în Guvern: Bogdan Aurescu, la MAE, Nicolae Ciucă, la Apărare. Raluca Turcan nu mai apare la Educaţie, ar urma să preia şefia Camerei Deputaţilor (SURSE)

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie