Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Zilele iubirii, sărbătorite ca atare pe bulverdul Tomis din Constanța GALERIE FOTO

Zilele iubirii, sărbătorite ca atare pe bulverdul Tomis din Constanța GALERIE FOTO

Din date de 13 februarie, până pe data de 24 februarie, semafoarele de pe bulevardul Tomis din Constanța luminează, pe culoarea roșie, sub forma unor inimi, decizia fiind pentru a celebra Ziua Îndrăgostiților și Dragobetele.

Pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța s-au schimbat, de luni formele la semafor. Dacă până acum la culoarea roșie erau săgeți, în luna iubirii s-au pus inimioare. Astfel au hotărât autorităţile constănţene să marchează Valentines Day şi Dragobetele.

Şeful biroului Sistematizare şi siguranţa Circulaţiei din cadrul societăţii Confort Urban, Adrian Căpăţână, a declarat pentru ZIUA de Constanța că aceste forme vor rămâne până pe 25 februarie.

„Primăria municipiului Constanța are voie să le modifice . S-a montat între lentilă și carcasă o formă din carton sub formă de inimioară. Toate semafoarele de pe bulevardul Tomis au fost modificate așa. De la intrare, de la Aurel Vlaicu, până la Miga. Vor rămâne așa până pe 25 februarie ca să prindă și Dragobetele de pe 24 februarie după care se scot formele acestea și se introduc cele cu săgeți, unde erau săgeți”, a precizat Adrian Căpăţână.

Close
Închide
  Close