12 Noi. 2017 15:59

Chef Foa ajută o tânără bolnavă de cancer din Botoșani. Este o campanie umanitară susținută de evenimentul NovemBEARD

Distribuie

Campanie umanitară la NovemBEARD 2017. Mihaela Matei, o tânără de doar 29 de ani din Botoșani, a fost inclusă într-o campanie umanitară susținută de NovemBEARD, eveniment care e sărbatorit în fiecare an în luna noiembrie, în intreaga lume, de către bărbații bărboși și bărbații care pentru o lună decid să-și lase barba să crească... în scop caritabil.

Desi are un scop caritabil, această activitate – care va avea loc pe 29 noiembrie, la București – se desfășoară într-un cadru informal, distractiv și plin de stil, care va avea în prim-plan bărbații cu barbă din România, de orice vârstă și statut social.

Campanie umanitară la NovemBEARD 2017. Printre cei care vor licita pentru Mihaela Matei, anul acesta, se află:

1) Chef Le Torriellec Samuel ( MasterChef / Chef LAtelier – lart culinaire )
2) Chef Foa – Executive Chef at Flavours Food Design
3) Florin Dobre – Fashion Designer
4) Iulian Văcărean – Director Artistic Femei pe Matasari
5) Denis Radu – PR

În cadrul editiilor anterioare, acest eveniment a strâns peste 47.000 de lei, bani care s-au donat către cauze speciale.

Campanie umanitară la NovemBEARD 2017. Povestea Mihaelei…

Mihaela Matei suferă de cancer de mediastin (un complex de organe situate în cavitatea toracică între cei doi plămâni), denumit științific Limfom Malign nonHodgking difuz cu celula mare B, precizează botosaninews.ro.

Ea trebuie să ajungă la Clinica Anadolu din Istanbul, în Turcia, iar medicii turci spun că ar avea nevoie de până la opt cure de citostatice, însă totul depinde de evoluția corpului la acest tratament.

Este deja la a doua cură de citostatice și s-a bucurat până acum de ajutorul și sprijinul apropiaților, prietenilor și nu numai, care au sprijinit-o pentru a-i reda viața liniștită și frumoasă de dinainte.

Costurile acestor cure se ridică, însă, la 52.000 de euro, iar dacă se mai adaugă și costurile de deplasare până în Turcia și alte analize pe care Mihaela va trebuie sa le facă, suma de care ar avea nevoie tânăra din Botoșani ajunge la aproximativ 70.000 de euro.

Mihaela Matei suferă de cancer de mediastin

Mihaela Matei, din Botoșani, suferă de cancer de mediastin… la doar 29 de ani!

Libertatea a scris, ieri, și despre drama bolnavilor de cancer din Constanţa şi Tulcea. Pentru a mai spera la câteva zile de viaţă, sunt nevoiţi să facă naveta până la Bucureşti.

Iată ce spune medicul Radu Zamfir despre cea mai cumplită boală: „Cancerul nu ocolește pe nimeni'!

Radu Zamfir, a cărui fiică mai mare, Lavinia, este foarte frumoasă, este chirurg la Spitalul Fundeni. El a supraviețuit tragediei aviatice din Munții Apuseni, care s-a produs la începutul anului 2014,  în care pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion și-au pierdut viața.

Și colegii unui pompier bolnav de cancer fac un apel, pentru a-l salva. Maricel Mocanu, un pompier din cadrul ISU Bucureşti Ilfov a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, iar colegii fac apel pentru salvarea lui. De când a primit verdictul crunt, de trei săptămâni, militarul a suferit şi 4 atacuri cerebrale, care l-au ţintuit la pat.

O femeie a murit de cancer la o lună după ce echipa de la „Visuri la cheie' i-a refăcut casa. Ce s-a întâmplat cu cei trei copii ai Violetei.


CITEȘTE ȘI… VIDEO | Povestea impresionantă a bătrânei care a dormit 6 ani în parc, până i-au degerat mâinile şi picioarele


 

Loading...
Comentarii