Donald Trump a condamnat violențele din Virginia. “Trebuie să fim toți uniți”

12 august 2017 23:41

Donald Trump a condamnat violențele din Virginia care au izbucnit între naționaliști albi și contramanifestanți în orașul Charlottesville, informează Reuters, AFP și EFE.

Președintele american Donald Trump a condamnat violențele din Virginia într-un mesaj publicat pe Twitter. „Trebuie să fim TOȚI uniți & să condamnăm tot ceea ce reprezintă ura. Nu este loc pentru acest tip de violență în America. Haideți să fim uniți”, a scris Trump pe contul său de Twitter, rețeaua sa socială favorită.

Donald Trump a condamnat violențele din Virginia. “Trebuie să fim toți uniți”

Donald Trump a condamnat violențele din Virginia și a cerut oamenilor să fie uniți

Oficialitățile locale din Charlottesville au aprobat în martie desfășurarea marșului de protest al naționaliștilor albi „Unite the Right” (Uniți dreapta), în centrul orașului, dar au anulat evenimentul și au decretat starea de urgență locală după izbucnirea violențelor, scrie Agerpres.

Tensiunile sunt extrem de ridicate în Virgina, în localitatea Charlottesville, unde sute de persoane sunt aşteptate să participe la marşul ”Uniţi Dreapta”, organizat ca formă de protest după anunţarea planurilor de eliminare a statuii unui general al Confederaţiei, considerat un erou de război în statele din jumătatea sudică a SUA.

Citește și


Vedetele noastre în costume de baie au înfierbântat plaja anul acesta / FOTO HOT


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro