EXCLUSIV/ Elena Gheorghe a renunțat la concediul de maternitate la nici o lună de când a născut. Se întoarce pe scenă!

11 august 2017 23:30 De: ,

Așa cum de altfel a și anunțat încă din perioada sarcinii, Elena Gheorghe a renunțat la concediul de maternitate. Ea va susține primul său concert de când a născut, chiar de Sfânta Maria, în Moldova.

”Aș vrea să mi reiau concertele undeva pe data de 15 august, când deja avem evenimente, dar depinde de bebelinda, dacă ne dă voie”, mărturisea Elena Gheorghe pentru Libertatea cu puțin timp înainte să devină mamă pentru a doua oară.

Vedeta a născut cu zece zile mai devreme decât era preconizat, iar acum, deși bebelușa sa nu are nici măcar o lună, artista se întoarce la muncă!

Ea va reveni pe scenă în cadrul unui concert pe care-l va susține în Moldova, chiar în zi de sărbătoare pe data de 15 august. Semn că micuța este sănătoasă și-și permite să o lase câteva ore bune acasă și să-și vadă de meseria sa. Conștientă că-i va fi greu să se descurce cu doi copii, dat fiind faptul că este ocupată și cu concertele, vedeta s-a asigurat că va avea un ajutor de nădejde. Încă dinainte să devină mamă din nou, ea nu a apelat la vreo bonă filipineză, ci la cineva din familie.

”Avem bunici pe care ne bazăm, avem o rudă care o să vină cu noi. Deja cu doi e mai greu. Cu unul te mai descuci, îl lași la bunica, îl mai iei cu tine, e mai înțelegător, dar cu doi. Dacă există cineva din familie e mult mai bine, deja cunoști persoana respectivă și cu siguranță va iubi copiii”, a precizat aceasta.

Și soțul se implică

Elena are parte totodată și de ajutorul soțului său, Dornel, care se implică în creșterea celor doi copii cât de mult poate. Acesta o ajută cu micuța, dar și cu Nicholas, băiatul lor mai mare, în vârstă de cinci ani.

Face repetiții cu… bebelușa

Elena nu s-a lăsat însă de cântat nici măcar în pauza de maternitate. Asta pentru că artista obișnuiește să-și adoarmă copila fredonându-i diverse cântecele. Totodată, ea are și momente în care dansează cu fetița în brațe, înainte ca aceasta să adoarmă.


EXCLUSIV/ Cum e ajutat fiul Marinei Scupra să treacă mai ușor peste pierderea mamei sale. Luat în grijă de colegi și dirigintă!


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro