Fotbalist român condamnat la închisoare, după ce a intrat cu mașina într-un polițist! Totul a plecat de la o dezamăgire în dragoste

12 februarie 2016 15:05 De: ,

Niculescu Roberto Daniel, cercetat pentru tentativă de omor după ce a lovit un agent de la Rutieră, cu mașina, în timp ce conduce beat și fără permis, a primit patru ani de închisoare.

În urmă cu doi ani, Niculescu Roberto Daniel, fost fotbalist la echipa Chiajna și FC Național, s-a transformat într-un pericol public, din cauza unei dezamăgiri în dragoste.

A condus băut şi fără permis într-o zonă foarte aglomerată şi a lovit un poliţist care l-a tras pe dreapta când şi-a dat seama că cel de la volan poate să provoace o tragedie. Băiatul nu s-a oprit aici. A încercat să fugă, dar i-a stat în cale un alt şofer, care l-a blocat în trafic.

Tânărul a fost cercetat pentru tentativă de omor. Poliţiştii spun că a dat intenționat cu mașina peste colegul lor și ar fi încercat să fugă pentru că nu are permis de conducere şi era beat.

În apărarea sa, tânărul, un fost fotbalist ce provine dintr-o familie înstărită, invocă un tratament pentru depresia pricinuită de despărţirea de iubita sa.

Iniţial, tânărul a oprit maşina. Şi-a schimbat planul când poliţistul a simţit că miroase a alcool şi i-a cerut să sufle în alcool-test.

Judecătorii Curții de Apel București au decis condamnarea fostului fotbalist la patru ani de închisoare, pentru tentativă de omor, conducerea fără carnet și aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro