Mărturii terifiante din industria prostituției! Cum ajungeau fetele din Iași sclave sexuale la Roma

07 septembrie 2016 15:46

Procurorii DIICOT Iaşi au finalizat recent ancheta derulată împotriva proxenetului Mircea Cristian, 33 de ani, detalii incredibile fiind adunate de anchetatori în timpul audierilor.

Pe baza declaraţiilor strânse de la fetele care ajungeau să se prostitueze în Italia, procurorii au aflat că proxenetul ieşean, alintat de cunoscuţi cu porecla „Katy“, ar fi strâns sute de mii de euro din traficul de carne vie, notează Ziarul de Iași. Fetele care au lucrat pentru traficant spun că făceau şi câte 1.000 de euro pe seară, media câştigurilor zilnice ale lui Mircea Cristian ajungând, uneori, şi la 10.000 de euro pe zi.

Procurorii au aflat că ieşeanul se ocupa cu traficul de carne vie încă din anul 2011, și că, un număr de cel puţin 17 fete ar fi fost exploatate fiind trimise în Roma, pentru a se prostitua „la stradă“.

„Majoritatea tinerelor recrutate şi exploatate sunt minore, provin din familii destrămate, au un grad redus de instrucţie, o stare materială extrem de precară, având diverse vulnerabilităţi“, se arată în rechizitoriul întocmit de procurorul Iulia Diaconu, conform sursei citate.

Cea mai tânără dintre victime avea doar 12 ani atunci când a fost racolată de Mircea Cristian, ajungând în scurt timp să se prostitueze pentru acesta, la diferite hoteluri din Iaşi, după ce proxenetul a filmat-o făcând sex cu el și a șantajat-o cu imaginile.

O altă fată silită să producă bani pentru proxenet, Elena Diana R., care avea 18 ani în momentul în care a fost racolată, în 2013, a fost bătută când a refuzat să iasă pe stradă să se prostitueze și amenințată că dacă nu produce 800 de euro pe seara va fi omorâtă.

Conform rechizitorului, fetele, care primeau doar şerveţele umede şi uscate, o sticlă de apă şi un croissant pe seară înainte de a fi trimise să se prostitueze, primeau pedepse aspre dacă nu își îndeplineau baremul de 800 de euro: erau ținute fără mâncare și apă, în picioare, ore întregi, în podul unei case.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro