MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2018 19:36

Procurorul DNA care a provocat un accident rutier era aproape de comă alcoolică

Distribuie

Eugen Stoina, procurorul DNA care a provocat, joi, un accident rutier în București avea o alcoolemie de 3.02 la mie alcool în sânge, ceea ce înseamnă că era aproape de comă alcoolică, au declarat surse pentru Sursa Zilei.

Stoina este cercetat penal de Parchetul General – Secția de Urmărire Penală și Criminalistică – pentru că a urcat băut la volan și a produs un accident rutier, iar procurorul șef al DNA, Laura Codruța Koveși a cerut Consiliului Superior al Magristratorii revocarea acestuia din funcție.

Potrivit martorilor de la fața locului, până la sosirea poliției, Eugen Stoina adormise la volan, cu fața plină de sânge, fiind cu greu scos din mașină.

Procurorul Direcției Națională Anticorupție (DNA) Eugen Stoina, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat un accident de circulaţie în Capitală. Accidentul s-a produs în Bucureşti, joi – 11 ianuarie, în jurul orei 15:00, iar în urma impactului nu au rezultat victime care să fie spitalizate.

'Din datele care ne-au fost comunicate, a rezultat faptul că cel care a produs accidentul de circulaţie, prin aceea că nu a păstrat distanţa regulamentară între vehicule, este procurorul Stoina Eugen şi că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Precizăm că în ziua producerii accidentului, acesta se afla în concediul legal de odihnă pentru perioada 11-12 ianuarie 2018, aprobat de şeful de secţie', se arată într-un comunicat DNA.

Potrivit documentului, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a transmis către Secţia pentru Procurori a CSM, solicitarea de aviz în vederea revocării domnului Stoina Eugen din funcţia de procuror DNA.

Foto: Facebook


Citește și: RADET bagă aeroterme în spitale și-n școli. Rețeaua a ajuns 'ciur', avariile sunt tot mai dese


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cătălin Botezatu are cea mai mare garderobă din showbiz!
Loading...
Comentarii