MENIU CAUTĂ
26 Aug. 2016 14:09

Thalia împlineste astăzi 45 de ani. Arată fabulos la vârsta ei

Distribuie

Thalia, una dintre cele mai iubite artiste latino, care până nu de mult era considerată regina telenovelelor, pentru rolurile din „Marimar”, „Regina Maria”, împlinește astăzi 45 de ani. Cu toate acestea, mexicanca nu-și arată deloc vârsta, părând că pentru ea timpul stă în loc.
Thalia a împlinit astăzi 45 de ani, însă aceasta a declarat în urmă cu ceva timp că secretul tinereții ei este viața sa sexuală activă. Mexicanca, căsătorită cu şeful de la Sony Music, Tommy Mottola (67 de ani), a declarat că are şi 50 de orgasme pe noapte, după ce a urmat sfaturile unui sexolog.

 

At The Late Show With Stephen Colbert NY

Thalia nu doar că se află într-o formă de zile mari și chipul ei e lipsit de riduri, însă aceasta are și o siluetă de invidiat. Talia ei de viespe a iscat controverse de-a lungul timpului, publicațiile au scris că aceasta și-ar fi dobândit-o după ce și-a scos două coaste.

Frumoasa artistă a câștigat 190 de premii naţionale, la care se adaugă peste alte 1.500 de premii obtinute cu diverse ocazii. Ea a intrat în Cartea Recordurilor, ca artista ce a obţinut cele mai multe premii într-o singură noapte, după Michael Jackson și Elvis Presley.

Născută la 26 august 1971, Thalia Ariadna Sodi Miranda este fiica lui Ernesto Sodi Palhares şi a Yolandei Miranda

Loading...
Comentarii