17 Iul. 2017 21:35

Un român aflat în Anglia a orbit, după ce iubita geloasă l-a atacat cu acid sulfuric

Distribuie

Un român din Anglia, atacat de iubită cu acid sulfuric. Un caz șocant a avut loc în Leicester, anul acesta, victima fiind chiar un român.

Daniel Rotaru, în vârstă de 31 de ani, a cunoscut-o pe Katie Leong și s-a mutat cu ea în ianuarie 2015, dar lucrurile între cei doi au degenerat atunci când el a aflat că iubita sa avea, de fapt 51 de ani și nu 36 de ani, cum a pretins inițial. Mai mult, aceasta devenise și foarte geloasă.

Anul acesta, într-o noapte, când românul dormea, a simțit o senzație de arsură, iar privirea sa s-a încețoșat. A crezut că partenera sa îi aruncase apă fiartă pe față. De fapt, îi stropise pe cap și pe brațe cu  acid sulfuric, în concentrație de 96% scrie Daily Star.

A fost la un pas de moarte, dar a supraviețuit miraculous, deși cu prețul unor chinuri groaznice.

A stat în comă cinci săptămâni –  cu arsuri pe o treime din corp – și era atât de desfigurat încât tatăl său nu a putut să îl recunoască la spital.


CITEȘTE ȘI… Mihaela Borcea a făcut public regimul cu care a topit grăsimea: „am reuşit să slăbesc brusc 8 kilograme…”


„Nu voi uita niciodată șocul și durerea pe care am simțit-o”, a declarat Daniel pentru The Mirror.

Leong a fost condamnată la închisoare pe viață, în luna martie a acestui an, și va sta în închisoare cel puțin 17 ani până la o nouă înfățișare în fața judecătorilor. În plus, aceasta a fost obligată să îi plătească victimei sale suma de 19.000 de euro.

Foto: LEICESTERSHIRE POLICE / Facebook.com

Katie Leong și Daniel Rotaru (Foto: LEICESTERSHIRE POLICE / Facebook.com)

Acum, când ziarulromanesc.net a adus în prim-plan acest caz, Daniel este îngrijit de Anna, o femeie pe care a cunoscut-o într-un centru de reabilitare.

Ea s-a mutat cu Daniel, de câteva luni, și continuă să îl ajute, mai ales că el a orbit și mai are nevoie de multe intervenții chirurgicale.

Săptămâna trecută, pe 13 iulie, au avut loc cinci atacuri cu acid în Londra, în numai 90 de minute.

Una dintre victime se află în stare gravă, la spital, dar Poliția spune că motivul atacurilor a fost jaful și nu un atac terorist.

Ulterior, un adolescent de 16 ani a fost arestat, fiind inculpat pentru 15 infracțiuni, în acest caz, iar un alt suspect este căutat de polițiști.


CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV/ Decizia luată de Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, cu puţin timp înainte să devină părinţi


 

Comentarii
← Inchide