MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 12:18

Vântul determină evacuarea zonei olimpice de la Gangneung | GALERIE FOTO

Distribuie

Vântul determină evacuarea zonei olimpice de la Gangneung. Un cort care făcea oficiu de sală de presă în exteriorul patinoarului, apoi o parte din zona olimpică din Gangneung, care găzduieşte probele pe gheaţă la Jocurile Olimpice 2018, au fost evacuate din motive de securitate din cauza puternicelor rafale de vânt de miercuri după-amiază, informează AFP.

Vântul puternic i-a determinat pe organizatori să evacueze această zonă, cel puţin temporar, în timp ce magazinele şi restaurantele şi-au închis obloanele, iar voluntarii, dotaţi cu megafoane, au cerut turiştilor să părăsească zona.

Ziariştii au fost, de asemenea, evacuaţi din amplasamentul situat în apropierea patinoarului, în timp ce alţi jurnalişti care se aflau într-un alt cort situat în apropierea patinoarului de hochei pe gheaţă au fost deplasaţi în interiorul arenei.

La Gangneung, oraş de pe coasta mării unde se desfăşoară sporturile pe gheaţă, probele nu au avut de suferit de pe urma capriciilor vremii. În schimb, la munte, primele zile ale Olimpiadei au fost perturbate de condiţiile meteo, în special de vânt, care a determinat să amâne cvasi-integralitatea probelor de schi alpin, notează Agerpres.


Citește și: VIDEO | De Ziua Îndrăgostiţilor, aşa se spune „Te iubesc!' în alte limbi

Loading...
Comentarii