MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2018 16:25 , de Dragoș Sasu

VIDEO | PSD va evalua activitatea Ministerului Justiției şi pe cea a lui Tudorel Toader

Distribuie

PSD va evalua activitatea Ministerului Justiției şi pe cea a lui Tudorel ToaderAnunțul a fost făcut, la Interviurile Libertatea LIVE,  de către  Robert Cazanciuc, președintele comisiei Juridice din Senat. Politicianul spune că este nevoie de o analizată cu privire la implementarea programului de guvernare, capitolul dedicat Justiției. 

Libertatea: Cum evaluați activitatea ministerului Justiţiei?

N-am evaluat cum se mișca ministerul în momentul de fată, dar o să fac acest la început de an. Mi -am propus împreună cu câțiva colegi din Parlament să facem o evaluare a activității ministerului, prin prisma programului de guvernare.  Trebuie făcută evaluarea pornind de la programul de guvernare. Noi am venit în faţa electoratului cu program de guvernare pe domeniul economic, care să aducă o viată mai bună românilor, dar avem un capitol important  legat de Justiție. În el se vorbește despre nevoia de drepturi fundamentale, de nevoia de responsabilizare, de nevoia de a apăra drepturile omului, de nevoia de continuare a unor proiecte. Discutăm despre proiecte de investiții în infrastructura instantelor.

Ce fel de colaborare aveţi cu ministrul Tudorel Toader? Îl veți evalua şi pe el? 

Colaborarea este una corectă. Evaluarea lui trebuie făcută de Guvern. La nivel politic, noi o să facem o evaluare din perspectiva programului de guvernare. Vedem câte lucruri erau în sarcina Ministerului Justiţiei, câte în sarcina Parlamentului. Vedem unde s-a cooperat cooperat şi dacă s-a cooperat suficient de bine pentru a ne ține de cuvânt.


Citeşte şi:

https://www.libertatea.ro/ultima-ora/robert-cazanciuc-senator-psd-premierul-trebuie-sa-aiba-o-foarte-mare-libertate-decide-componenta-guvernului-2104735

Loading...
Comentarii