MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 07:55

Avertizare meteo de ploi și vânt puternic, până miercuri dimineața

Distribuie

Avertizare meteo de ploi, în toată țara, valabilă până miercuri. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emisatenţionări meteo de ploi, în toată țara, în intervalul 12 martie, ora 16.00 – 14 martie, ora 08.00.

Astfel, în intervalul menționat, va ploua, la început în jumătatea de vest a țării, apoi mai ales în regiunile estice, sudice și centrale.

Ploile vor avea și caracter de aversă și vor fi însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi în după-amiaza zilei de luni (12 martie) și în noaptea de luni spre marți (12/13 martie). La munte vor predomina ploile, favorizând topirea stratului de zăpadă.

Cantitățile de apă vor depăși local 15…20 l/mp și izolat, mai ales în Oltenia, Banat, Transilvania și Moldova, precum și în zona montană, 30…35 l/mp.

ANM a emis, tot astăzi, și o avertizare de ploi și vânt în două județe și cod galben de ceaţă în Constanţa şi alte 5 judeţe.CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV/ Medeea Marinescu: Copiii sunt oaza mea de fericire!' Fiul cel mare al actriței e fan Florin Piersic 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii