08 Iun. 2018 07:00

Trei hoţi au furat un seif cu 100.000 de lei cu un cărucior

Distribuie

Trei hoţi au furat un seif cu 100.000 de lei cu un cărucior şi au fost suprinsi de camerele video! Povestea s-a petrecut la mijlocul lunii martie, iar, după trei luni de investigaţii, judiciariştii Sectorului 1 au reuşit să-i prindă pe făptaşi. Culmea, unul dintre bandiţi este chiar angajatul firmei din sediul căreia s-a furat casa cu bani.

Tânărul care lucra la firma de pe strada Ştirbei Vodă din Bucureşti ştia că, în unele zile, în seiful firmei, se adună sume mari de bani. Aşa se întâmplase şi în momentul în care i-a încolţit ideea jafului. A vorbit cu doi amici din cartierul în care locuia şi au pus la punct toate detaliile unui furt „ca-n filme'.

Hoţii au acţionat noaptea şi au purtat cagule

La adăpostul nopţii, cei trei au mers la blocul, la etajul cinci al căruia se afla firma. Cu cagule pe cap, doi dintre hoţi au intrat pe geamul de la baia apartamentului care dădea într-un iluminator. Au scos seiful cu peste 100.000 de lei tot prin acelaşi loc, după care, cu ajutorul unor frânghii, l-au coborât până la aparter. Acolo unde angajatul societăţii îi aştepta pe cei doi parteneri de fărădelegi.

Comentarii