08 Aug. 2018 11:00

VIDEO EXCLUSIV/ Amna și-a pierdut vocea în urmă cu 12 ani. „Am fost internată la foniatrie, am avut noduli pe corzile vocale și mi-am pierdut vocea”

Distribuie

Este una dintre cele mai apreciate voci din industria muzicală din România și, deși nu pare că ar face vreun efort pentru a susține live concerte și recitaluri, arista a avut problema în trecut din acest punct de vedere. Amna și-a pierdut vocea în urmă cu 12 ani din cauza unor probleme medicale.

Amna și-a dorit să facă muzică de când se știe și, deși a avut sprijinul familiei, tatăl artistei i-a spus că o lasă să-și urmeze visul și o ajută, doar dacă acceptă să facă în paralel și o meserie, care să-i fie folositoare în situații extreme. „Traduceam documente pentru Uniunea Europeană și eram foarte nefericită. Țin să spun treaba asta. Veneam cu căștile în urechi dimineața la job și toată lumea se uita la mine și se întrebau de ce eram atât de veselă și cânt. Eram așa pentru că ascultam muzică și așteptam să treacă ziua, iar în weekend-uri cântam în cafenele, baruri, în restaurante să fac bani din ceea ce-mi place. Până mi-am dat seama că mă simt foarte rău așa că am renunțat la job și am început să cânt mai mult în cafenele, mi-am strâns banii pentru a-mi cumpăra o piesă, am cumpărat-o, a fost hit internațional, am semnat și cu o casă de discuri și am început drumul ăsta foarte frumos', ne-a povestit Amna, mărturisindu-ne că tatăl ei a fost foarte supărat în momentul în care a aflat că tânăra și-a cheltuit absolut toți banii pentru a se lansa în muzică. „Întotdeauna am fost cu „one hit wonder' (n.r un singur hit), dar gândește-te că am dat o sumă considerabilă de bani pentru a-mi cumpăra piesa și nu mi-am achitat mașina de pe vremea aceea și taică-miu nu a vorbit cu mine două luni și ceva, a spus că nu se poate așa ceva, să dau banii pe ceva nu știu dacă va fi hit. Apoi a fost panica cea mare dacă oare voi mai scoate ceva', a mai spus artista la „Interviurile Libertatea'.

Comentarii