14 Feb. 2018 11:00

VIDEO EXCLUSIV/ De la „Bravo, ai stil” în bucătărie. Cristina Dorobanțu ne-a demonstrat că nu se pricepe doar la modă, ci și la gătit

Distribuie

Cristina Dorobanțu s-a făcut remarcată în primul sezon „Bravo, ai stil' pe care l-a pierdut „la mustață' , apoi a continuat să realizeze o rubrică de lifestyle. Dat fiind faptul că lumea o cataloghează drept fată fițoasă, ne-am gândit să-i lansăm o provocare și am băgat-o în bucătărie. Contrar aparențelor, Cristina Dorobanțu chiar gătește.

Invitată în studio-ul Libertatea, Cristina Dorobanțu a fost provocată să lase rochii drăguțe, pantofii cu toc și accesoriile scumpe și să treacă la cratiță. Chiar dacă ne așteptam să nu știe să taie o ceapă sau să curețe un castravete, Cristina s-a descurcat perfect și a ieșit o salată extrem de bună. „O să vă fac o salată pentru că vine primăvara. După tot ce am mâncat de sărbători ne-am cam îngrășat și eu zic că bine să mai dăm jos din kilogramele în plus. Eu atunci când decid să fac o salată am grijă să cum aleg frunzele pentru că îmi place doar să le folosesc pe cele care arată foarte bine', ne spunea Cristina în timp ce curăța legumele.

Comentarii