14 Feb. 2018 11:00

VIDEO EXCLUSIV/ De la „Bravo, ai stil” în bucătărie. Cristina Dorobanțu ne-a demonstrat că nu se pricepe doar la modă, ci și la gătit

Distribuie

Cristina Dorobanțu s-a făcut remarcată în primul sezon „Bravo, ai stil' pe care l-a pierdut „la mustață' , apoi a continuat să realizeze o rubrică de lifestyle. Dat fiind faptul că lumea o cataloghează drept fată fițoasă, ne-am gândit să-i lansăm o provocare și am băgat-o în bucătărie. Contrar aparențelor, Cristina Dorobanțu chiar gătește.

Invitată în studio-ul Libertatea, Cristina Dorobanțu a fost provocată să lase rochii drăguțe, pantofii cu toc și accesoriile scumpe și să treacă la cratiță. Chiar dacă ne așteptam să nu știe să taie o ceapă sau să curețe un castravete, Cristina s-a descurcat perfect și a ieșit o salată extrem de bună. „O să vă fac o salată pentru că vine primăvara. După tot ce am mâncat de sărbători ne-am cam îngrășat și eu zic că bine să mai dăm jos din kilogramele în plus. Eu atunci când decid să fac o salată am grijă să cum aleg frunzele pentru că îmi place doar să le folosesc pe cele care arată foarte bine', ne spunea Cristina în timp ce curăța legumele.

Comentarii
Ultimele Video-uri