07 Sep. 2018 07:00

Kitty Cepraga vrea să facă educație prin film, în Italia

Distribuie

Stabilită din 2006 în Italia, Kitty Cepraga nu doar că s-a acomodat perfect în țara de adopție, dar deja o consideră acasă'. În plus, cariera ei a luat un avânt pe care în România nu l-a cunoscut. În prezent, Kitty  Cepraga produce filme și le regizează, nu se limitează la a juca în ele. 

Kristina Cepraga nu e doar mamă cu normă întreagă, ci și femeie de carieră. Chiar dacă nu este țara ei natală, Kitty a reușit să-și facă un nume și în Italia, acolo unde nu doar joacă în filme și seriale, ci pe unele le și produce, le și regizează.

Filmul în care am jucat ca actriță a apărut deja în Italia, se numește «Nome di donna», traducerea ar fi «Nume de femeie». A mai ieșit acum câteva luni și serialul în care joc în Italia, se numește «Ideliti del barlume», adică «Întâmplările din barul Lume». Însă cel mai important proiect profesional de până acum este un scurtmetraj, al doilea pe care-l fac în viața mea, scris, regizat și produs de mine, în care mi-am permis nebunia de a juca și rolul principal. Sunt extrem de mândră și extrem de recunoscătoare lui Dumnezeu că am putut să-l duc la bun sfârșit. Au fost probleme mari și cu banii, și cu trupa, și cu actorii. E un film complicat, pentru că vorbește despre o temă socială destul de gravă, reală și actuală: emigranții. În Italia este o mare problemă cu emigranții și mai ales cu aceia care vin din țările musulmane. Există o idee preconcepută în privința acestor persoane, care sunt niște victime, până la urmă. Filmul meu vorbește exact despre acest lucru. O mamă, o victimă, și copilul ei vin dintr-o țară musulmană, din Iran, și din cauza unor conjuncturi ea ajunge să fie înțeleasă greșit și omorâtă', ne-a povestit actrița, mândră de tema pe care a ales să o exploreze.

 

 

Comentarii