05 Sep. 2018 14:00

VIDEO EXCLUSIV/ Mădălin Voicu, nostalgii din anii ’70 «Eram prieten cu toți artiștii care veneau în România: Jacques Hustin, Johnny Hallyday, France Gall»

Distribuie

Mădălin Voicu este o prezență constantă la Festivalul Cerbul de Aur încă din anul 1968. Și continuă să aibă un cuvânt de spus realizarea show-ului și la 50 de ani distanță, în 2018. Artistul a rememorat pentru Libertatea momentele prețioase pe care le-a trăit de-a lungul vremii.

 Mădălin Voicu ne-a povestit cu nostalgie despre primele ediții ale Cerbului de Aur, care se țineau în incinta teatrului din Brașov. Eu am participat încă de la prima ediție și m-am bucurat tare mult că Brașovul a fost gazdă. Brașovul înseamnă pentru mine practic a doua casă, sufletește. Amintiri sunt multe, pentru că, până la un punct, mi se pare că primele trei sau patru ediții, dacă nu chiar mai mult, au fost la teatru, adică erau înăuntru, în sală. Brașovul are o amprentă specială, nu numai datorită istoriei sau arhitecturii, dar și Cerbul de Aur a adus un prestigiu acestui oraș și este bine, pentru că de obicei s-a ținut cont de calitate și nu de cantitate. Despre festival în ziua de azi, sau în ultimele ediții, după 1989,lucrurile au evoluat în sens bun, organizatoric în primul rând, însă amintirile mele rămân totuși undeva, vorbesc din punctul de vedere al formelor de exprimare muzicală și ca text, în trecut. Bine, muzica de astăzi este mai dinamică, are alt mesaj, alte conotații', ne-a povestit muzicianul.

Comentarii
Ultimele Video-uri