01 Iul. 2018 11:00

VIDEO EXCLUSIV/ Raluka își întreține în continuare familia. „Mă gândesc la ce mai mare mama nevoie, ce pastile să-i mai iau”

Distribuie

După ce familia ei a făcut sacrificii pentru ca artistei să nu-i lipsească nimic, acum lucrurile s-au inversat și Raluka își întreține familia. Cântăreața se gândește de două ori înainte de a face o investiție și analizează dacă merită sau nu să dea banii pe un lucur.

Chiar dacă se implică în tot soiul de proiecte TV și muncește de dimineață până seara, Raluka nu se îngroapă în bani, ba mai mult, se numără printre acei artiști care așteaptă și câteva luni până să fie remunerată. Drept dovadă, chiar dacă a câștigat marele premiu de la „Asia Express', Raluka nu poate cheltui deocamadată acei bani, pentru că nu i-au fost virați în conturi. „Banii nu i-am primit încă. Banii de pe asemenea contracte se primesc un pic mai greu pentru că ăia nu se negociază să-i primim mai repede. Dacă știam că o să câștigăm probabil am fi negociat. Dar atât eu cât și Ana vom cheltui acești bani împreună cu famila', ne-a spus roșcata.

Comentarii