Cabral şochează: "Mă refer la ceva nasol care ar putea să-i distrugă reputaţia şi imaginea lui Connect-R. Oamenii trebuie să ştie!"

POSTAT: 13 June 2012, Ora 10:15

Melodia "Vara nu dorm" semnată de Connect-R face furori şi a strâns milioane de vizualizări pe YouTube şi nu ne hazardăm dacă o numim deja "hitul verii". Cu toate acestea, Cabral pare că vrea "să-i distrugă" succesul artistului şi a făcut o dezvăluire incendiară.

  • Cabral şochează: "Mă refer la ceva nasol care ar putea să-i distrugă reputaţia şi imaginea lui Connect-R. Oamenii trebuie să ştie!
    Cabral
Publicitate

Deşi nu îi stă în caracter, Cabral a făcut nişte dezvăluiri incendiare. "Da, ştiu că are multi fani, mai ales de cand cu melodia asta noua, Vara nu dorm. Da, ştiu că este popular şi că e mai sigur să nu comentez nimic de rău despre el. Dar oamenii au dreptul sa stie adevarul", a început Cabral.

Acesta a continuat: "Mă refer la ceva nasol care ar putea să-i distrugă reputaţia şi imaginea lui Connect-R. Deci, am fost ieri seară pe la Connect-R pe-acasă. Iar individul... dormea".

Postul lui Cabral a stârnit amuzamentul cititorilor blogului său şi a primit zeci de comentarii pozitive şi sute de like-uri pe Facebook.

Sursă: cabral.ro

3 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media