S-au pupat cu foc, dar acum Băsescu ÎI DĂ O LOVITURĂ SUB CENTURĂ actriţei Brigitte Bardot!

POSTAT: 03 October 2013, Ora 07:57

Invitat în emisiunea "Serviciul Român de Comedie" difuzată miercuri la Pro TV, preşedintele Traian Băsescu a dezbătut, printre altele, şi problema câinilor maidanezi.

  • Băsescu, DELOC DELICAT: "Brigitte Bardot era foarte frumoasă...în timpul regilor Franţei"
Publicitate

Preşedintele a fost rugat să comenteze şi atacurile actriţei Brigitte Bardot la adresa sa, pe problema eutanasierii câinilor maidanezi. "Cred că e vorba de doamna aceea care era foarte frumoasă în timpul regilor Franţei", a răspuns Traian Băsescu.

Preşedintele a adăugat că văzut-o pe Bardot o singură dată, pe când el era primar al Capitalei, şi că i-a lăsat o impresie bună.

Băsescu a menţionat că i-a reproşat fostei actriţe, în întâlnire, că a venit mult prea târziu.

Actriţa franceză Brigitte Bardot a denunţat, în septembrie, "politica dictatorială a preşedintelui Traian Băsescu", catalogându-l "un tiran care nu se gândeşte decât să ucidă", după ce Parlamentul României a adoptat legea care permite eutanasierea câinilor maidanezi.

Bardot i-a scris preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, cerându-i să intervină pentru blocarea eutanasierii câinilor comunitari în România şi acuzându-l pe preşedintele Traian Băsescu că este responsabil de pericolul reprezentat de maidanezi.

Brigitte Bardot a fost la Bucureşti, în 2001, în timpul mandatului de primar general al lui Traian Băsescu. Cei doi au semnat atunci un protocol pentru sterilizarea masivă a câinilor fără stăpân, relatiile dintre ei fiind atunci deosebit de cordiale.

3 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media