Mai exact este vorba despre două fapte de distrugere provocate de inculpată asupra mașinilor victimei, un BMW și un AUDI. 

Decizia a fost dată pe 22 martie 2023, iar motivarea a devenit publică, fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, este vorba despre două femei care se aflau într-un conflict din cauza unui bărbat.

Mai exact, persoana vătămată avea o relație extraconjugală cu fostul soț al inculpatei, iar de acolo au început problemele dintre cele două femei.

Motivul și cum s-a ajuns la o condamnare în instanță pentru distrugere sunt detaliate în motivarea instanței.

Femeia inculpată în dosar și-a recunoscut vina, a plătit daunele provocate și a semnat un acord de recunoaștere al vinovăției.

Potrivit motivării instanței, „fapta din data de 25.11.2020, se rețin următoarele: persoana vătămată lucrează în cadrul (…) și este colegă de serviciu cu fostul soț al inculpatei (…).

În cursul anului 2019, inculpata a aflat că soțul său avea o relație extraconjugală cu persoana vătămată, aspect care a determinat-o să o contacteze telefonic pe aceasta din urmă şi să caute să o întâlnească pentru a discuta cu privire la această situație.

Ulterior, inculpata a constatat că persoana vătămată a început să vină periodic la un salon de manichiură situat pe strada pe care locuiește și inculpata, având convingerea că persoana vătămată a ales acest salon doar ca un gest de sfidare la adresa sa.

Filmul crimei din Sectorul 4. Bărbatul căutat pentru crimă i-a mărturisit mamei sale că a omorât-o pe fetiţa de 12 ani
Recomandări
Filmul crimei din Sectorul 4. Bărbatul căutat pentru crimă i-a mărturisit mamei sale că a omorât-o pe fetiţa de 12 ani

În seara zilei de 25.11.2020, persoana vătămată(…) s-a deplasat cu autoturismul marca BMW la salonul de manichiură.

În momentul în care inculpata a trecut pe stradă pentru a ajunge la domiciliu a observat autoturismul și a luat hotărârea infracțională să-i spargă geamurile.

În acest sens, inculpata s-a deplasat la domiciliu, de unde a luat un obiect dur (o bucată de lemn, conform propriei declarații) și a revenit în fața imobilului la volanul autoturismului marca BMW X3. Citește continuarea pe Alba24.ro.

ARTICOL PRELUAT DE PE ALBA24.RO

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.