MENIU CAUTĂ
09 Iul. 2018 10:51

Maradona a ironizat trei semifinaliste ale Cupei Mondiale: “Sunt alcătuite majoritar din emigranți”

Distribuie

Diego Armando Maradona (57 de ani) a ironizat trei semifinaliste ale Cupei Mondiale, susținând că în cea mai mare parte sunt alcătuite din jucători cu origini în alte țări.

Franța, Belgia, Anglia și Croația sunt echipele calificate în semifinalele Cupei Mondiale din Rusia. Primele trei au fost ironizate de Diego Armando Maradona în timpul emisiuni De la Mano del Diez' pe care o realizează la postul de televiziune Telesur'.

Fostul mare fotbalist argentinian a insistat asupra faptului că Franța, Belgia și Anglia sunt alcătuite majoritar din emigranți'. Potrivit calculelor lui Maradona, 18 din cei 23 de jucători din lotul Franței (78,2%) au origini în afara Hexagonului. În cazul Belgiei și al Angliei, 11 din cei 23 de fotbaliști au origini în străinătate.

Diego Armando Maradona a pretins că este vorba de o adevărată mafie care aduce fotbaliști africani pentru a fi naturalizați la formațiile europene. Un lucru teribil, care a ajuns la niveluri incredibile și în care sunt implicate și marile federații'.

Semifinalele Cupei Mondiale din Rusia se vor disputa după următorul program: Belgia – Franța (10 iulie, ora 21.00, TVR 1, TVR HD) și Croația – Anglia (11 iulie, ora 21.00, TVR 1, TVR HD).

Poate te interesează și Mario Mandzukic a dat de băut unui oraș întreg după calificarea Croației în semifinalele Cupei Mondiale

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Uranissima. Previziuni Berbec pentru săptămâna 21-27 ianuarie 2019
Loading...
Comentarii